Bonus Pariuri Winmasters: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Winmasters

În acest moment este disponibil un bonus de bun venit 100% până la 600 RON la Winmasters, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe winmasters.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Winmasters, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Winmasters – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Winmasters Pariuri

Bonus Winmasters: Primești un bonus 100% de până la 600 RON la prima depunere.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro sau PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Bonusul trebuie rulat de 18 ori, pe bilete de tip single cu cotă minimă de 1.65 sau acumulator, fiecare selecție având o cotă de minim 1.65, în termen de 14 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Winmasters Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Winmasters: Pentru a activa bonusul este necesar să folosești următoarul cod: ROWB600.

Alte bonusuri și promoții la Winmasters Online:

 • Primești oferte zilnice pentru meciurile de la EURO 2024, dacă accesezi EUROMASTERS Calendar în fiecare zi
 • Primești un Free Bet de 5 RON și 5 Rotiri Gratuite pentru fiecare gol marcat de echipa României în meciurile de la EURO 2024, dacă ai cel puțin o depunere în ultimele 15 zile
 • Primești x3 câștigurile, dacă ai plasat un pariu simplu de minim 50 RON pe piața „Marcheaza Oricând” și marcatorul ales de tine înscrie 3 goluri
 • Dacă în timpul unui meci EURO 2024 echipa de fobal pe care ai pariat conduce cu 2-0, câștigi pariul din oficiu, indiferent de deznodământul final.
 • Poți câștiga o pare din fondul de 22.000 RON, dacă acumulezi cât mai multe puncte în jocul de predicții.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 600 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Winmasters

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Poți să te înregistrezi la casa de pariuri online Winmasters de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: winmasters.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Winmasters

Vei fi direcționat către pagina cu formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la casa de pariuri online Winmasters.ro

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 600 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Winmasters sunt:

 • Card bancar VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la agenția de pariuri online Winmasters este de 40 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. Dacă vrei să-ți alimentezi contul de pariuri online prin Paysafecard în mod normal trebuie să te deplasezi (dacă nu optezi să cumperi un voucher online), însă pentru celelalte metode de depunere poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Winmasters la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Winmasters, care în acest moment constă într-un bonus de 100% până la 600 RON, dar nici de numeroasele oferte speciale și promoții permanente oferite de Winmasters.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 600 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai plasat niciodată un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 din România, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+119”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasare Pariuri”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul winmasters.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea Winmasters Casino, vei avea acces la transmisiuni live (peste 10.000 de partide live video anual), vei putea răsfoi rapid oferta de pariere, printre altele. Nu uita că Winmasters oferă jocuri de ruletă și blackjack în compania unor operatori umani din România în cazinoul live, dar și acel bonus fără depunere la încărcarea documentelor.

Oferta de pariuri live este de asemenea extrem de atractivă, iar meciurile interesante, precum cele din Liga Campionilor, au tot felul de piețe rapide. Pariorii din România trebuie să fie bucuroși pentru că au acces 100% legal la agenția Winmasters, licențiată în România definitiv prin ONJN, dar și pentru bonusul pentru prima depunere, care este creat special pentru jucătorii de la noi din țară. Dacă ești fan biletul zilei, răsfoiește neapărat oferta bonusuri și oferte la pariurile acumulatoare de pe Winmasters România.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 600 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Winmasters

 1. Această ofertă de bonus este disponibilă numai clienților rezidenți în România.
 2. Această ofertă de bonus este valabilă pentru clienții noi înregistrați care nu au efectuat anterior o depunere cu bani reali în contul lor winmasters și este valabilă o singură dată per client, domiciliu, IP și adresă de e-mail.
 3. Bonusul de bun venit este de 100% până la 600 RON
 4. Pentru a primi Bonusul de bun venit de 100% până la 600 RON, un client trebuie să facă o depunere minimă de 50 RON sau mai mult și fie să folosească codul de bonus ROWB600, fie să selecteze bonusul din pictogramă în timpul procesului de depunere.
 5. Bonusul o să fie creditat în baza primei depuneri după deschiderea contului în „Soldul bonusului”. Prima depunere trebuie efectuată în termen de 14 zile de la data deschiderii contului winmasters.
 6. Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
 7. Pentru a îndeplini cerințele bonusului, utilizatorul trebuie să ruleze de 9 ori depunerea + suma bonusului acordat.
 8. Pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.65 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.65.
 9. Pariurile contradictorii nu sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj(de exemplu, 50 RON pariați pe pronosticul peste 2,5 goluri în meci și 50 RON pariați pe pronosticul sub 2,5 în meci, ambele pariuri fiind plasate pe același eveniment).
 10. Pariurile de tip handicap, “Forecast/Tricast”, “Miză returnată la egal”, Margine 0%, Price boost nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului.
 11. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului.
 12. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 13. Pariurile de tip sistem nu sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj al bonusului.
 14. Calculul rulajului bonusului începe din momentul în care bonusul este acordat în contul utilizatorului.
 15. Cerințele de rulaj al bonusului trebuie îndeplinite la pariuri sportive, în termen de 14 zile, în caz contrar, bonusul va expira și orice fonduri din soldul de Bonus și câștigurile corespunzătoare vor fi pierdute.
 16. După ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj suma din balanța bonus va fi mutată în balanța de bani reali și poate fi retrasă..
 17. Solicitarea unei retrageri înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj duce la anularea fondurilor din balanța bonus (inclusiv a eventualelor câștiguri rezultate din parierea cu bani bonus). Anularea bonusului in orice etapă atrage anularea intregului bonus de bun venit..
 18. Pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În cazul în care, din orice motiv, bonusul nu a fost creditat automat și accesați fondurile depuse, bonusul nu mai poate fi acordat.
 19. Această promoție nu poate fi utilizată împreună cu/sau pentru a contribui la eligibilitatea unei alte promoții fie pentru pariuri sportive, fie pentru Cazinou.
 20. winmasters își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate ca „multiple”, de a raporta incidentul(ele) autorităților relevante și de a anula toate bonusurile și câștigurile din conturile respective
 21. Unui jucător îi este permis să plaseze pariuri la mize mai mari decât depunerea sa initială numai după ce a îndeplinit condițiile de rulaj pentru bonusul primit. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 200 RON și a primit un bonus de 200 RON, trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă), care sunt egale sau mai mici de 200 RON pe toată durata cât bonusul primit este activ. În cazul încălcării acestei reguli, winmasters își rezervă dreptul de a anula toate pariurile și/sau închide contul și/sau returna ultima depunere după retragerea taxelor de depunere/retragere din sold și/sau de a retrage bonusul și câștigurile aferente.
 22. Mai multe pariuri simple sau pariuri multiple plasate pe același eveniment nu se vor lua în considerare pentru calculul rulajului. Se ia în calcul doar primul pariu plasat per eveniment, atât timp cât îndeplinește celelalte condiții de rulaj specifice bonusului. Al doilea și oricare alt pariu simplu sau multiplu plasate pe același eveniment sunt considerate duplicate ale primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 23. Pentru pariurile repetitive/identice combo/sistem/ Betbuilder (plasate pe Sport, Ligă, Eveniment, Market și Selecții), care îndeplinesc condițiile de rulaj, se va lua în considerare doar primul pariu. Al doilea pariu sau oricare altul combo/sistem sunt considerate duplicat al primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 24. Dacă două pariuri combo/sistem sunt plasate pe același eveniment și market, dar selecțiile sunt pe diferite rezultate (de exemplu: Combo 1 » plasat pe Evenimentul 1 » Echipa gazdă să câștige, Evenimentul 2 » Echipa gazdă să câștige, iar combo 2 » plasat pe Evenimentul 1 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 2 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 3 » Oaspeții să câștige), nu sunt considerate pariuri duplicat, iar ambele contribuie la bonusul rulajului.
 25. Un pariu plasat contribuie la rulajul unui singur bonus. În cazul în care două sau mai multe bonusuri sunt active în același timp în contul unui utilizator, pariul considerat ca duplicat pentru primul bonus, va fi verificat pentru condițiile de rulaj ale celorlalte bonusuri active pe care utilizatorul le are în cont, și dacă se califică, acesta poate fi calculat pentru un alt bonus activ.
 26. Pariuri repetitive sau contradictorii precum și orice încercare de a abuza de oferta de bonus vor atrage anularea ofertei și a eventualelor câștiguri..
 27. Se aplică Termenele și Condițiile Generale winmasters (Paragraful 13).

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 600 RON PE WINMASTERS.RO!