Bonus Pariuri WinmastersÎn acest moment este disponibil un bonus de bun venit 110% până la 550 RON la Winmasters, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe winmasters.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Winmasters, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Winmasters – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit Winmasters

Bonus Winmasters: Îti oferim un bonus de 110% în pariuri gratuite la prima depunere. Se califică la această promoție depunerile de minim 75 RON. Efectuează o depunere și primul bonus va fi disponibil în contul tău!

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro sau PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: 30% din valoarea totală a primei depuneri va fi creditată imediat după efectuarea unei depuneri de cel puțin 75 RON. După ce jucătorul rulează jumătate de prima depunere va mai debloca un pariu gratuit constând în 20% din valoarea primei depuneri și tot așa până la rulaj x5, care va atinge un total de pariuri gratuite ce însumează 110% din prima depunere. Cota minimă este de 1.01. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Winmasters Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Winmasters: Nu este necesar.

Alte bonusuri și promoții la Winmasters Online:

 • câștigi un free bet de 50 RON + 10 rotiri gratuite la slotul Hot Spin dacă plasezi pariuri cu miză de cel puțin 50 RON la sporturi virtuale;
 • primești bonus atunci când inviți pe cineva să-și deschidă cont la Winmasters și jucătorul depune cel puțin 200 RON
 • primești miza înapoi sub formă de Freebet când biletul tău cu minim 5 selecții și cote de 1.25 pierde din cauza unui singur meci
 • ai bonus de până la 60% la biletele combo cu +4 selecții.

REVENDICĂ BONUSUL DE 110% PÂNĂ LA 555 LEI PE WINMASTERS.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Winmasters

 1. Această ofertă de bonus la înregistrare este accesibilă numai clienților rezidenți în România. Pentru orice întrebare sau nelămurire despre acest bonus, este necesar să se contacteze serviciul de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În caz contrar, bonusul nu poate fi creditat manual.
 2. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Se califică la această campanie doar prima depunere efectuată pe winmasters.ro, iar pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În caz contrar, bonusul nu poate fi creditat.
 3. Depunerile realizate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă. Toate celelalte metode de depunere se califică la această promoție cu o sumă minimă de 75 RON.
 4. Pentru a participa la această promoție trebuie îndeplinite următoarele condiții:
  • Autentificare pe winmasters.ro
  • Efectuarea unei depuneri de minim 75 RON
  • Îți vom acorda un bonus de 110% până la 550 RON la prima depunere, alcătuit din pariuri gratuite
 5. Imediat după prima depunere, utilizatorii vor primi primul pariu gratuit. Acesta este egal cu 30% din suma primei depuneri efectuate.
 6. Imediat după ce suma depunerii a fost rulată de 0.5 ori, utilizatorii vor primi al doilea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 7. În continuare, dacă utilizatorii rulează depunerea de 1.5 ori, vor primi al 3-lea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 8. Al 4-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care utilizatorii rulează depunerea de 3 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 9. La final, al 5-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care utilizatorii rulează depunerea de 5 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 10. Cerințele de rulaj vor fi îndeplinite pariind în secțiunea Pariuri Sportive în termen de 60 zile. În caz contrar, promoția expiră și pariurile gratuite nu vor putea fi creditate.
 11. Cererile de retragere solicitate înaintea efectuării cerințelor de rulaj pentru pariul gratuit cu numărul 3, 4 sau 5 vor duce la anularea promoției.
 12. Pariurile Sistem / Pulse Bet / Pariul Tău (Your Bet) / Tipurile de pariu handicap de orice fel / Miză rambursată la egal și Forecast/Tricast nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului.
 13. winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.

REVENDICĂ BONUSUL DE 110% PÂNĂ LA 555 LEI PE WINMASTERS.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Winmasters

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Poți să te înregistrezi la casa de pariuri online Winmasters de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: winmasters.ro

Apasă pe butonul “Înregistrare“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Winmasters

Vei fi direcționat către pagina cu formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la casa de pariuri online Winmasters.ro

REVENDICĂ BONUSUL DE 110% PÂNĂ LA 555 LEI PE WINMASTERS.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Winmasters sunt:

 • Card bancar VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la agenția de pariuri online Winmasters este de 40 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. Dacă vrei să-ți alimentezi contul de pariuri online prin Paysafecard în mod normal trebuie să te deplasezi (dacă nu optezi să cumperi un voucher online), însă pentru celelalte metode de depunere poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Winmasters la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Winmasters, care în acest moment constă în pariuri gratuite de până la 550 RON, dar nici de numeroasele oferte speciale și promoții permanente oferite de Winmasters.

REVENDICĂ BONUSUL DE 110% PÂNĂ LA 555 LEI PE WINMASTERS.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai plasat niciodată un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 din România, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe “+119”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “Plasare Pariuri”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul winmasters.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea Winmasters Casino, vei avea acces la transmisiuni live (peste 10.000 de partide live video anual), vei putea răsfoi rapid oferta de pariere, printre altele. Nu uita că Winmasters oferă jocuri de ruletă și blackjack în compania unor operatori umani din România în cazinoul live, dar și acel bonus fără depunere la încărcarea documentelor.

Oferta de pariuri live este de asemenea extrem de atractivă, iar meciurile interesante, precum cele din Liga Campionilor, au tot felul de piețe rapide. Pariorii din România trebuie să fie bucuroși pentru că au acces 100% legal la agenția Winmasters, licențiată în România definitiv prin ONJN, dar și pentru bonusul pentru prima depunere, care este creat special pentru jucătorii de la noi din țară. Dacă ești fan biletul zilei, răsfoiește neapărat oferta bonusuri și oferte la pariurile acumulatoare de pe Winmasters România.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 110% PÂNĂ LA 555 LEI PE WINMASTERS.RO!