Bonus Pariuri WinmastersÎn acest moment este disponibil un bonus de bun venit 100% până la 500 RON la Winmasters, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe winmasters.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Winmasters, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Winmasters – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit Winmasters

Bonus Winmasters: Înregistrează-te și intră în Arena Pariurilor Sportive: Bonus de înregistrare 100% până la 500 RON! DEPUNE folosind codul „bonus500” și pariază pe echipele preferate.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro sau PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Primești bonus 100% până la 500 RON, pe care trebuie să-l rulezi de 8 ori pe bilete cu selecții având cotă minimă de 1.35 și cotă totală minimă de 1.80, în termen de 14 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Winmasters Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Winmasters: „bonus500”

Alte bonusuri și promoții la Winmasters Online:

 • Ai acces la meciuri cu cote mari, la care casa are o marjă de câștig de 0%
 • Primești un pariu gratuit de 25 RON după ce plasezi un pariu pre-meci cu 3+ selecții și miză de 50 RON
 • Primești bonus de până la 60% la bilete cu pariuri multiple când joci cel puțin 4 selecții cu cotă minimă de 1.35
 • Primești miza înapoi sub formă de Freebet, când biletul tău cu minim 5 selecții și cote de 1.25 pierde din cauza unui singur meci.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Winmasters

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Poți să te înregistrezi la casa de pariuri online Winmasters de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: winmasters.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Winmasters

Vei fi direcționat către pagina cu formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la casa de pariuri online Winmasters.ro

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Winmasters sunt:

 • Card bancar VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la agenția de pariuri online Winmasters este de 40 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. Dacă vrei să-ți alimentezi contul de pariuri online prin Paysafecard în mod normal trebuie să te deplasezi (dacă nu optezi să cumperi un voucher online), însă pentru celelalte metode de depunere poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Winmasters la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Winmasters, care în acest moment constă într-un bonus de 100% până la 500 RON, dar nici de numeroasele oferte speciale și promoții permanente oferite de Winmasters.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai plasat niciodată un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 din România, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+119”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasare Pariuri”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul winmasters.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea Winmasters Casino, vei avea acces la transmisiuni live (peste 10.000 de partide live video anual), vei putea răsfoi rapid oferta de pariere, printre altele. Nu uita că Winmasters oferă jocuri de ruletă și blackjack în compania unor operatori umani din România în cazinoul live, dar și acel bonus fără depunere la încărcarea documentelor.

Oferta de pariuri live este de asemenea extrem de atractivă, iar meciurile interesante, precum cele din Liga Campionilor, au tot felul de piețe rapide. Pariorii din România trebuie să fie bucuroși pentru că au acces 100% legal la agenția Winmasters, licențiată în România definitiv prin ONJN, dar și pentru bonusul pentru prima depunere, care este creat special pentru jucătorii de la noi din țară. Dacă ești fan biletul zilei, răsfoiește neapărat oferta bonusuri și oferte la pariurile acumulatoare de pe Winmasters România.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE WINMASTERS.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Winmasters

 1. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România
 2. Pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În cazul în care, din orice motiv, bonusul nu a fost creditat automat și accesați fondurile depuse, bonusul nu mai poate fi acordat.
 3. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere la winmasters și se acordă o singură dată.
 4. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Se califică la această campanie doar prima depunere efectuată pe winmasters.ro. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters. Compania își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate drept multiple, de a raporta incidentul (incidentele) autorităților competente și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.
 5. Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
 6. Bonusul de bun venit este un bonus de 100% până la maximul de 500 RON. Bonusul va fi creditat în funcție de prima depunere după crearea contului. Această depunere trebuie să fie făcută în cel mult 30 zile după crearea contului.
 7. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere.
 8. Efectuarea unei retrageri înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj duce la anularea fondurilor din balanța bonus (inclusiv a eventualelor câștiguri rezultate din parierea cu bani bonus).
 9. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.
 10. Tipurile de pariu handicap, de orice fel, “Forecast/Tricast” si “Miză returnată la egal” nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului.
 11. După ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj suma din balanța bonus va fi mutată în balanța de bani reali și poate fi retrasă.
 12. Pariurile sistem nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
 13. Biletele care conțin meciuri cu marjă 0% nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului.
 14. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 15. Cerinţele bonusului pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului: 30 zile. Dacă nu sunt începlinite condițiile de rulaj în decurs de 30 zile, bonusul precum și câștigurile asociate vor fi anulate.
 16. Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs. winmasters.
 17. Utilizatorii pot avea un singur bonus activ pentru Pariuri Sportive și Cazinou.
 18. Unui jucător îi este permis să plaseze pariuri la mize mai mari decât depunerea sa initială numai după ce a îndeplinit condițiile de rulaj pentru bonusul primit. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 200 RON și a primit un bonus de 200 RON, trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă), care sunt egale sau mai mici de 200 RON pe toată durata cât bonusul primit este activ. În cazul încălcării acestei reguli, winmasters își rezervă dreptul de a anula toate pariurile și/sau închide contul și/sau returna ultima depunere după retragerea taxelor de depunere/retragere din sold și/sau de a retrage bonusul și câștigurile aferente.
 19. Mai multe pariuri simple sau pariuri multiple plasate pe același eveniment nu se vor lua în considerare pentru calculul rulajului. Se ia în calcul doar primul pariu plasat per eveniment, atât timp cât îndeplinește celelalte condiții de rulaj specifice bonusului. Al doilea și oricare alt pariu simplu sau multiplu plasate pe același eveniment sunt considerate duplicate ale primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 20. Pentru pariurile repetitive/identice combo/sistem (plasate pe Sport, Ligă, Eveniment, Market și Selecții), care îndeplinesc condițiile de rulaj, se va lua în considerare doar primul pariu. Al doilea pariu sau oricare altul combo/sistem sunt considerate duplicat al primului pariu și nu contribuie la calculul rulajului.
 21. Dacă două pariuri combo/sistem sunt plasate pe același eveniment și market, dar selecțiile sunt pe diferite rezultate (de exemplu: Combo 1 » plasat pe Evenimentul 1 » Echipa gazdă să câștige, Evenimentul 2 » Echipa gazdă să câștige, iar combo 2 » plasat pe Evenimentul 1 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 2 » Oaspeții să câștige, Evenimentul 3 » Oaspeții să câștige), nu sunt considerate pariuri duplicat, iar ambele contribuie la bonusul rulajului.
 22. Un pariu plasat contribuie la rulajul unui singur bonus. În cazul în care două sau mai multe bonusuri sunt active în același timp în contul unui utilizator, pariul considerat ca duplicat pentru primul bonus, va fi verificat pentru condițiile de rulaj ale celorlalte bonusuri active pe care utilizatorul le are în cont, și dacă se califică, acesta poate fi calculat pentru un alt bonus activ.
 23. Pariuri repetitive sau contradictorii precum și orice încercare de a abuza de oferta de bonus vor atrage anularea ofertei și a eventualelor câștiguri.
 24. Se aplică Termenele și Condițiile Generale winmasters (Paragraful 13).

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE WINMASTERS.RO!