Bonus Pariuri Superbet

Bonus Pariuri Superbet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Superbet

În acest moment este disponibil un bonus de bun venit de până la 500 RON la Superbet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe Superbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Superbet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Superbet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Bonus la casa de pariuri online SuperBet

Bonus Superbet: Primești bonusuri de până la 500 RON care se vor acorda astfel:

 • Prima depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A doua depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A treia depunere: 100% din suma depusă în limita maximă de 100 RON BONUS.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Superbet, card de credit/debit Visa și Mastercard, Paysafecard, transfer bancar și portofelele electronice Skrill și Neteller.

Condiții de rulaj: Fiecare bonus trebuie rulat de 6 ori pe biletele de tip single cu cotă minimă de 1.60 sau acumulator cu cotă totală minimă de 2.50. Pariurile de tip sistem sunt luate în considerare doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Superbet Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Superbet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Superbet Online:

 • Primești un Free Bet de 25 RON, dacă pariezi minim 24 RON pe oricare dintre meciurile din etapa curentă a SuperLigii la cotă de minimum 1.60/bilet single și cotă totală minimă 2.50/bilet acumulator
 • Primești bonus de până la 150% la pariuri multiple, pe bilete cu 6-25 selecții, având cote individuale minime de 1.25
 • Poți câștiga premii săptămânal din fondul de 300.000 RON al promoției SuperProno, dacă răspunsurile tale sunt corecte
 • Primești o învâtire gratuită la SuperSpin în fiecare zi
 • Primești cashback, bonusuri personalizate și poți participa la extrageri cu diverse premii, dacă îți activezi cardul de fidelitate Superbet Club
 • Dacă echipa de fobal conduce cu 2-0 în orice moment al meciului, câștigi pariul din oficiu, indiferent de deznodământul final.
 • Poți paria zilnic pe câteva evenimente la care operatorul reține o marjă de câștig de 0% din cote
 • Primești până la 15% din potențialul câștig împărțit la cota pariului pierdut, în cazul biletelor cu cel puțin 9 selecții și cote minime de 1.30, dacă biletul este necâștigător din cauza unui singur eveniment.

REVENDICĂ BONUSUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 RON PE SUPERBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Superbet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Superbet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160659W000328), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Superbet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Superbet.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Superbet

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la Superbet Online

REVENDICĂ BONUSUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 RON PE SUPERBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Superbet sunt:

 • Card debit/credit VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofelele electronice Skrill și Neteller
 • Transfer bancar
 • Numerar în agențiile Superbet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Superbet este de 20 RON, indiferent de metoda de plată aleasă, cu excepția depunerilor în agenții, acolo unde minimul este de numai 10 RON. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Superbet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Superbet, care în acest moment constă într-un bonus pe profit la primul pariu de 100% până la 500 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Superbet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 RON PE SUPERBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Superbet, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru LaLiga, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+37”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indică numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „PARIAZĂ ACUM”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Superbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea Sportingbet Casino, vei avea acces la streaming live (peste 5.000 de partide live video anual), vei putea răsfoi rapid oferta de pariere, printre altele.

Utilizatorii Superbet care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Superbet.

Chiar dacă obișnuiești să frecventezi agenții de pariuri Superbet, experiența pariurilor sportive online nu trebuie să lipsească din CV-ul niciunui parior. În plus, dacă vrei să-ți încerci norocul pariind pe Loto la Superbet, poți face asta și din contul online, iar același lucru este valabil și în cazul pariurilor virtuale.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 RON PE SUPERBET.RO!

Termenii și condițiile bonusului Superbet

 • Bonusul de BUN VENIT SPORT este disponibil exclusiv jucătorilor noi care au selectat acest bonus la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail) și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
 • Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei

Condiții speciale de acordare a Bonusului

 • Jucătorul se înregistrează folosind codul de înregistrare primit în Agențiile Superbet sau prin mesaje electronice;
 • Jucătorul selectează sau refuză bonusul de BUN VENIT SPORT la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail), iar la momentul creditării bonusului bifează în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale Superbet;
 • Dacă Jucătorul face primul depozit înainte să accepte bonusul de BUN VENIT SPORT, atunci va pierde bonusul aferent primului depozit dintre cele 3 oferite. De asemenea, dacă un Jucător face primele 3 depozite, înainte de acceptarea bonusului de BUN VENIT SPORT, va pierde toate cele 3 bonusuri oferite.

Cum poate fi convertit Bonusul de BUN VENIT SPORT în bani reali

 • Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport, Loto și Pariuri Live – evenimente precum Europa League sau Conference League.
 • Bonusul NU poate fi folosit pentru plasarea de pariuri în secțiunea Virtuale. De asemenea nu se pot plasa bilete care conțin meciuri de la “Super Cota”.
 • Pariurile plasate la loteria “Win for Life” și “Win for Life Numerone” nu vor fi luate în considerare la cerințele de rulare a bonusului.
 • Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu contribuie la rularea bonusului.
 • Pentru a transforma balanța bonus în balanță reală, jucătorii vor trebui să ruleze de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit.
 • Ex: Pentru a retrage/converti 200 lei bani bonus, utilizatorul trebuie să ruleze 200 lei x 6 = 1200 lei.
 • Bonusul se poate rula doar pe evenimente care se încadrează în perioada de valabilitate a bonusului, la cote de minim 1.60 în cazul pariurilor de tip single, respectiv pe cota totală a biletului de minim 2,50 în cazul pariurilor de tip acumulator.
 • În cazul pariurilor de tip sistem, pariul este luat în considerare doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60.
 • Pariurile contribuie la cerințele de rulare în momentul în care biletele sunt validate în sistem, și nu în momentul în care sunt plasate, motiv pentru care recomandăm ca balanța bonus să NU fie folosită pentru pariuri tip antepost și alte derivate (exemplu: “cine merge mai departe”).
 • Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se incheie cu cota (1,00) nu sunt incluse în calculul rulajului.
 • În cazul în care există fonduri în balanța reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii din bonusul acordat.
 • Atunci când sunt îndeplinite cerințele de rulare, banii bonus vor fi convertiți automat în bani reali.

Termenul de Valabilitate al Bonusului

 • Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus.
 • Doar un singur bonus de Sport poate fi activ în balanța bonus. Activarea bonusului se face automat în momentul logării în contul tău de jucător.
 • Excepție: În cazul în care în contul tău de jucător există deja un bonus Sport activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 7 zile, perioadă în care poți finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător. În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul de 7 zile, atunci acesta va expira, iar perioada de valabilitate a bonusului, menționată în comunicarea de tip email “Bonusul tău a fost activat” nu se mai aplică.
 • Jucătorul nu poate retrage banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța restricționată până când nu a terminat de rulat bonusul, conform condițiilor impuse de Organizator.
 • Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula.
 • Dacă Jucătorul efectuează o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.
 • Superbet își rezervă dreptul de a revizui pariurile plasate în vederea îndeplinirii condițiilor de rulare și să descalifice/ anuleze bonusul utilizatorilor care încearcă să abuzeze bonusul (prin plasarea de pariuri contradictorii, pariuri fără risc, etc).

Condiții generale

 • Utilizatorul poate anula Bonusul în orice moment prin contactarea administratorului de cont sau a departamentului de Relații Clienți. În această situație, banii din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi anulate.
 • Prin acceptarea de către Jucător a BONUSULUI, Participantul /Jucătorul declară pe proprie răspundere că are impliniți 18 ani, că a citit, a înțeles și este pe deplin de acord cu dispozițiile înscrise în “Termeni și condiții specifice BONUSULUI”, cât și “Termeni și condiții generale Superbet”.
 • Ne rezervăm dreptul de a solicita jucătorilor să trimită documentele conform procedurii de verificare a clienților. Refuzul jucătorilor de a furniza informațiile solicitate, poate determina anularea bonusului și implicit a câștigurilor obținute folosind acest bonus.
 • Ne rezervăm dreptul de a exclude din prezenta campanie clienții ale căror conturi au limite de pariere, care încearcă să abuzeze de bonsuri sau care încearcă plasarea unor pariuri pentru obținerea unui profit sigur, indiferent de rezultatul jocului.
 • Superbet își rezervă dreptul de a modifica, a anula bonusul sau condițiile de acordare în orice moment.
 • Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.

REVENDICĂ BONUSUL DE BUN VENIT DE PÂNĂ LA 500 RON PE SUPERBET.RO!