Bonus Pariuri Stanleybet

Bonus Pariuri Stanleybet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Stanleybet

În acest moment este disponibil un bonus 100% până la 150 LEI la Stanleybet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe Stanleybet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Stanleybet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Stanleybet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Stanleybet

Bonus Stanleybet: 150 LEI – PARIURI GRATUITE – Profită de oferta noastră de Bun Venit și ai până la 3 Pariuri Gratuite pentru prima depunere!

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Stanleybet, card de credit/debit Visa și Mastercard și portofelul electronic Skrill.

Condiții de rulaj: După selectarea bonusul în timpul procesului de depunere, primul bonus de 50 LEI va fi disponibil direct în contul de joc în sectiunea “Sport – Pariurile mele Gratuite”. După efectuarea rulajului x3 pe cote de minim 1.50, se va putea debloca următorul bonus de 50 LEI și apoi, procedura se repetă. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Stanleybet Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Stanleybet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Stanleybet Online: se oferă în mod regulat bonusuri de profit pentru pariuri plasate pe evenimentele selectate și o schemă de combo bonus de până la 30% pentru pariurile multiple.

REVENDICĂ BONUSUL 100 % PÂNĂ LA 150 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Stanleybet

 1. Promotia se adreseaza exclusiv jucatorilor care fac prima depunere incepand cu data de 20.01.2020, indiferent de ziua in care si-au deschis contul.

 2. Pentru a beneficia de promotie, un utilizator trebuie sa faca o depunere, indiferent de valoare, si sa selecteze bonusul, in timpul procesului de depunere:

  – 20 lei Pariu Gratuit, pentru o depunere de minim 20 de lei;

  – 50 lei Pariu Gratuit, pentru o depunere de minim 50 de lei;

  – 2 x 50 lei Pariu Gratuit, pentru o depunere de minim 100 de lei;

  – 3 x 50 lei Pariu Gratuit,pentru o depunere de minim 150 de lei.

 3. Dupa selectarea bonusul in timpul procesului de depunere, Pariul Gratuit va fi disponibil direct in contul de joc in sectiunea “Sport – Pariurile mele Gratuite”, aflata in meniul din stanga paginii principale.

 4. Pentru depunerile realizate prin agentii, bonusul va fi automat creditat in contul jucatorului, si va fi vizibil in sectiunea “Sport – Pariurile mele Gratuite”.

 5. In cazul depunerilor de 100 de lei sau mai mult, pentru care oferim 2, respectiv 3 pariuri gratuite, utilizatorul va trebui sa acceseze sectiunea “Promo – Promotii” si sa selecteze bonusul, doar dupa ce pariul anterior a fost plasat.

 6. Pariurile Gratuite se pot utiliza pe orice eveniment sportiv, cu o cota minima de 1.50.

 7. Castigurile obtinute din Pariurile Gratuite nu contin si miza.

 8. Valoarea Pariului Gratuit trebuie rulata de 3 ori pe evenimente cu o cota minima de 1.50, pentru ca retragerea sa fie aprobata. Exemplu: pentru un Pariu Gratuit in valoare de 50 lei, jucatorul trebuie sa ruleze 50×3 = 150 lei, inainte de a putea retrage fondurile.

 9. Pariul Gratuit trebuie plasat in maxim 7 zile de la data alocarii. In caz contrar, acesta va fi anulat.

 10. Depunerile facute prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru aceasta promotie.

 11. Plasarea de pariuri contradictorii, precum si practicile de joc incorect, atrag dupa sine anularea bonusului, pariurilor, cat si a eventualelor castiguri.

 12. Oferta este valabila pentru o singura adresa de domiciliu/ device/ adresa IP/ cont de joc. In caz de activitati fraudulente, castigurile obtinute pe pariuri cu cota marita vor fi anulate. Deciziile Stanleybet sunt finale.

 13. Stanleybet Romania Online LTD isi rezerva dreptul de a schimba/ opri prezenta promotie oricand, fara notificarea prealabila a jucatorilor.

 14. Se aplica T&C generale Stanleybet.ro.

REVENDICĂ BONUSUL 100 % PÂNĂ LA 150 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Stanleybet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Stanleybet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160971W000196), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Stanleybet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Stanleybet.ro

Apasă pe butonul “Inregistreaza-te!“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Stanleybet

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare la Stanleybet

REVENDICĂ BONUSUL 100 % PÂNĂ LA 150 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Stanleybet sunt:

 • Card debit/credit VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofel electronic Skrill
 • Numerar în agențiile Stanleybet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Stanleybet este de 20 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru varianta cu depunere cash va trebui să te deplasezi într-una dintre agențiile stradale ale operatorului, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Stanleybet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Stanleybet, care în acest moment constă într-un bonus de 100% până la 150 Lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Stanleybet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL 100 % PÂNĂ LA 150 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Stanleybet, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Serie A, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent:

Primul pariu la Stanleybet

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “Plasati pariul”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Stanleybet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Stanleybet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Utilizatorii Stanleybet care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Stanleybet.

Bonusul la Stanleybet este extrem de atractiv, în special pentru că îndeplinirea condițiilor de rulaj este cât se poate de simplă și rapidă, ajutându-te să transformi imediat bonusul în banii reali. Pe lângă oferta de pariere, în secțiunea de cazino online găsești numeroase jocuri atractive, fapt pentru care Stanleybet intră în categorie de top case pariuri online licențiate în România.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL 100 % PÂNĂ LA 150 RON PE STANLEYBET.RO!