Bonus Pariuri Stanleybet

Bonus Pariuri Stanleybet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Stanleybet

În acest moment este disponibil un bonus pe profit de 500% până la 300 LEI la Stanleybet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe Stanleybet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Stanleybet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Stanleybet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Stanleybet

Bonus Stanleybet: Mega Profit la primul tău pariu pe Stanleybet.ro! Plasează un pariu, indiferent de sumă, selectează opțiunea “500% Profit Extra”, iar câștigul tău crește cât ai spune “gol”.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Stanleybet, card de credit/debit Visa și Mastercard și portofelul electronic Skrill.

Condiții de rulaj: Bonusul oferit la prima depunere presupune mărirea profitului cu 500%, până la 300 RON, luând în calcul o miză maximă de 100 RON. Nu există cotă minimă și nici alte condiții de rulaj. Totuși, dacă pariul jucat cu opțiunea de 500% Profit Extra este necâștigător, utilizatorul primește un Freebet de 50 lei. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Stanleybet Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Stanleybet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Stanleybet Online: se oferă în mod regulat bonusuri de profit pentru pariuri plasate pe evenimentele selectate și o schemă de combo bonus de până la 30% pentru pariurile multiple.

REVENDICĂ BONUSUL PE PROFIT DE 500% PÂNĂ LA 300 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Stanleybet

1. Oferta este disponibila in mod automat in conturile jucatorilor si este destinata exclusiv celor care isi deschid un cont pe Stanleybet.ro incepand cu data de 02.04.2019.

2. 500% PROFIT EXTRA

Promotia este disponibila in conturile jucatorilor de la momentul deschiderii contului pana la momentul in care oferta expira.

Promotia este disponibila o singura data pentru un jucator si poate fi utilizata pentru pariuri simple sau multiple, atat live cat si premeci.

Miza maxima admisa pentru utilizarea ofertei este de 100 de lei iar plata maxima suplimentara (500%) este de 300 de lei.

Pariurile pentru care se opteaza utilizarea optiunii cash-out nu sunt eligibile pentru promotie.

Bonusul obtinut in urma acestei promotii isi indeplineste conditiile de rulaj in momentul plasarii pariului initial, astfel castigurile sunt acordate in contul de joc, jucatorul avand posibilitatea de a utiliza fondurile dupa bunul plac.

3. 50 lei – PARIU GRATUIT

Oferta este disponibila pentru toti jucatorii care pariaza cel putin 50 de lei si utilizeaza promotia “500% Profit Extra”

Jucatorii care au pariat folosind promotia si au pierdut primesc cate un pariu gratuit de 50 de lei.

Pariurile Gratuite se vor acorda in cel mult 48 de ore de la validarea pariului plasat cu promotia “500% Profit Extra”.

Pariurile gratuite vor fi vizibile direct in contul de joc in sectiunea „Pariurile mele Gratuite”, aflata in meniul din stanga paginii principale. In cazuri exceptionale sau in cazul verificarilor amanuntite, acordarea acestora poate fi facuta intr-un timp mai indelungat.

Pariurile Gratuite se pot utiliza pentru a plasa pariuri pe evenimente live fara conditie de cota minima.

Pariurile Gratuite se pot utiliza atat pentru pariurile simple, cat si cele multiple.

Pariurile Gratuite sunt valabile pana la data de 30.11.2019.

Castigul obtinut din Pariuri Gratuite nu contine si miza.

Castigul din Pariuri Gratuite isi indeplineste conditiile de rulaj in momentul plasarii pariului initial, astfel castigurile sunt acordate in contul de joc fara nicio restrictie, jucatorul avand posibilitatea de a utiliza fondurile dupa bunul plac, inclusiv pentru retrageri.

4. Oferta este valabila pentru o singura adresa de domiciliu/ calculator/ adresa IP/ cont de joc. In caz de activitati fraudulente, castigurile obtinute pe pariuri cu cota marita vor fi anulate.

5. Stanleybet Romania Online LTD isi rezerva dreptul de a schimba/ opri prezenta promotie oricand, fara notificarea prealabila a jucatorilor.

6. Deciziile Stanleybet sunt finale.

7. Se aplica T&C generale Stanleybet.ro (V2/03.10.2019)

REVENDICĂ BONUSUL PE PROFIT DE 500% PÂNĂ LA 300 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Stanleybet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Stanleybet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160971W000196), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Stanleybet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Stanleybet.ro

Apasă pe butonul “Inregistreaza-te!“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Stanleybet

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare la Stanleybet

REVENDICĂ BONUSUL PE PROFIT DE 500% PÂNĂ LA 300 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Stanleybet sunt:

  • Card debit/credit VISA și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofel electronic Skrill
  • Numerar în agențiile Stanleybet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Stanleybet este de 20 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru varianta cu depunere cash va trebui să te deplasezi într-una dintre agențiile stradale ale operatorului, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Stanleybet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Stanleybet, care în acest moment constă într-un bonus pe profit la primul pariu de 500% până la 300 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Stanleybet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL PE PROFIT DE 500% PÂNĂ LA 300 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Stanleybet, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Serie A, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent:

Primul pariu la Stanleybet

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “Plasati pariul”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Stanleybet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Stanleybet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Utilizatorii Stanleybet care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Stanleybet.

Bonusul la Stanleybet este extrem de atractiv, în special pentru că îndeplinirea condițiilor de rulaj este cât se poate de simplă și rapidă, ajutându-te să transformi imediat bonusul în banii reali. Pe lângă oferta de pariere, în secțiunea de cazino online găsești numeroase jocuri atractive, fapt pentru care Stanleybet intră în categorie de top case pariuri online licențiate în România.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL PE PROFIT DE 500% PÂNĂ LA 300 RON PE STANLEYBET.RO!