Bonus Pariuri Stanleybet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Stanleybet

În acest moment, la Stanleybet sunt disponibile pariuri gratuite în valoare de 600 RON la primele trei depuneri, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe Stanleybet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Stanleybet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Stanleybet – Pachet de bun venit & Cod Bonus PariuriBonus la casa de pariuri online Stanleybet

Bonus Stanleybet: Primești bonusuri de până la 600 RON care se vor acorda astfel:

 • Prima depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 250 RON BONUS
 • A doua depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A treia depunere: 100% din suma depusă în limita maximă de 150 RON BONUS.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Stanleybet și card de credit/debit Visa și Mastercard.

Condiții de rulaj: Fiecare bonus trebuie rulat de 10 ori, pe bilete având o cotă minimă de 3.00 și  cel puțin 1.50 per selecție, în termen de 7 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Stanleybet Bonus Fără Depunere: Primești câte un 10 RON Free Bet în primele 5 zile după validare prin mail, SMS și verificarea contului.

Cod Promoțional Stanleybet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Stanleybet Online:

 • Primești o rotire zilnica la Roata Norocului
 • Poți câștiga premii din fondul de 60.000 RON, dacă predicțiile tale din cadrul promoției „MASTER PRONO” sunt corecte
 • Dacă echipa de fotbal pe care ai mizat conduce cu 2 puncte câștigi pariul din oficiu, indiferent de deznodământul final
 • Găsești cote speciale pentru cele mai importante evenimente
 • Primești 10% din potențialul câștig (sub formă de bonus) al biletelor cu +11 selecții și cotă minimă 1.30 pe selecție, care pierd din cauza unui singur eveniment
 • Primești câștiguri suplimentare de până la 150% , dacă biletul tău, cu minim 5 selecții și cote individuale de minim 1.25, este câștigător.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Stanleybet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Stanleybet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160971W000196), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Stanleybet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Stanleybet.ro

Apasă pe butonul „Inregistreaza-te!„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Stanleybet

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare la Stanleybet

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Stanleybet sunt:

 • Card debit/credit VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofel electronic Skrill
 • Numerar în agențiile Stanleybet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Stanleybet este de 20 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru varianta cu depunere cash va trebui să te deplasezi într-una dintre agențiile stradale ale operatorului, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Stanleybet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Stanleybet, care în acest moment constă pariuri gratuite de până la 600 RON, dar nici de celelalte promoții oferite de Stanleybet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Stanleybet, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Serie A, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent:

Primul pariu la Stanleybet

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasati pariul”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Stanleybet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Stanleybet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Utilizatorii Stanleybet care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Stanleybet.

Bonusul la Stanleybet este extrem de atractiv, în special pentru că îndeplinirea condițiilor de rulaj este cât se poate de simplă și rapidă, ajutându-te să transformi imediat bonusul în banii reali. Pe lângă oferta de pariere, în secțiunea de cazino online găsești numeroase jocuri atractive, fapt pentru care Stanleybet intră în categorie de top case pariuri online licențiate în România.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE STANLEYBET.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Stanleybet

 1. Promoția este disponibilă începând cu data de 07.06.2024 pentru jucătorii înregistrați pe platformă începând cu data de 07.12.2022 și poate fi accesată doar la primele trei depuneri pe platforma Stanleybet. Pentru a putea accesa bonusurile este necesară validarea numărului de telefon.
 1. Ofertele pot fi accesate doar la o depunere minimă de 50 lei, pentru fiecare Bonus.
 2. Pachetul de bun venit este împărțit în trei etape, după cum urmează:
 • PRIMA DEPUNERE:

­ 50% bonus până la 250 lei.

 • A 2-A DEPUNERE:

­   50% bonus până la 200 lei.

 • A 3-A DEPUNERE:

­   100% bonus până la 150 lei.

 1. Jucătorul poate alege doar una din ofertele de bun venit (casino/sport).
 2. Pentru a activa această ofertă, jucătorul trebuie să selecteze bonusul din fereastra de depunere și să efectueze depunerea minimă eligibilă. În caz contrar, acesta nu va intra în posesia bonusului. În cazul în care prima depunere nu este de minim 50 lei, dar a fost selectat bonusul, jucătorul va putea beneficia în continuare de restul pachetului de bun venit, cu condiția de a respecta depunerea minimă de 50 lei. În cazul în care utilizatorul efectuează prima depunere Cash, sau in cazul rar în care bonusul nu este acordat automat după depunerea online, utilizatorul trebuie să ne contacteze prin Live-Chat, E-mail sau telefonic, înainte de a consuma fondurile depuse. În cazul în care utilizatorul s-a înrolat în pachetul de bun venit dar selecteaza un alt bonus la depunere, acesta nu va mai fi eligibil pentru restul bonusurilor din pachetul de bun venit.
 1. Bonusurile vor putea fi retrase doar după ce acestea vor fi rulate de 10 ori (10x) pe o cotă minimă de 1.50 per selecție șitotală a biletului de minim 3.00. Pariurile din oferta „Mega Cota”, Esports și biletele finalizate prin funcția de Cash-Out nu contribuie la condițiile de rulaj.

–          Funcția cash-out nu este disponibilă pentru biletele plasate folosind bani bonus.

–          Pentru pariurile tip sistem toate selecțiile din cadrul biletului trebuie să îndeplinească condiția de cotă minimă.

 1. Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali, pentru fiecare din cele trei bonusuri, este de maxim 2.000 lei.
 2. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 7 zile din momentul activării bonusului.
 • În vederea îndeplinirii condițiilor de rulaj și utilizare a bonusului, toate evenimentele de pe bilet trebuie să înceapă și să se finalizeze în perioada de valabilitate a bonusului.
 1. Bonusurile pot fi utilizate exclusiv pentru plasarea de pariuri sportive.
 2. În contul de joc poate fi activ un singur bonus de tip „Sport”. În cazul în care există deja un bonus activ, bonusul nou primit va rămâne în așteptare maxim 7 zile, perioadă în care se pot finaliza condițiile de rulaj ale bonusului activ în contul de joc.
 3. În cazul în care rulajul nu este efectuat în 7 zile, acesta va expira.
 4. În cazul în care exista bani în balanța reală a jucătorului, atunci când se plasează un pariu, se va utiliza mai întâi balanța reala, iar ulterior balanța bonus.
 5. Plasarea de pariuri contradictorii, precum și practicile de joc incorect, atrag după sine anularea bonusului, pariurilor, cât și a eventualelor câștiguri.
 6. Înregistrarea unei cereri de retragere în perioada de bonus activ duce la anularea bonusului cât și a câștigurilor obținute din acesta.
 7. Jucătorul poate anula oricând un bonus activ accesând secțiunea „Bonusuri active” și apăsând butonul „Anulare bonus”.
 8. Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula.
 9. Depunerile efectuate prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile pentru acordarea bonusurilor. Depunerile efectuate prin Paysafecard și OKTO CASH sunt eligibile pentru acordarea bonusurilor doar după ce contul a fost validat* (jucătorul a încărcat o poză cu cartea de identitate și a primit confirmarea validării printr-un pop-up în contul de joc).
 10. Stanleybet își rezervă dreptul de a revoca/bloca bonusul pentru acei utilizatori care fac abuz de sistemul de bonusare prin orice mijloace. Abuzul de bonus include, dar fără a se limita la, următoarele condiții: Încălcarea în orice fel a termenilor și condițiilor; Utilizatorul depune doar în momentul în care un bonus este disponibil pe contul său; Valoarea bonusurilor este mai mare decât suma totală depusă;  Utilizatorul accesează bonusurile și retrage toate depunerile minime care i-au permis accesul la bonusuri.
 1. Oferta este valabilă pentru o singură adresă de domiciliu/device/adresă IP/cont de joc. În caz de activități fraudulente, bonusul va fi anulat iar decizia societății este finală.
 2. Stanleybet își rezervă dreptul de a schimba/opri prezenta promoție oricând, fără notificarea prealabilă a jucătorilor.
 3. Se aplică T&C generale Stanleybet.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE STANLEYBET.RO!