Bonus Pariuri Sportingbet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Sportingbet

În acest moment este disponibil un bonus de bun venit de până la 500 RON la Sportingbet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe SPORTINGBET.RO.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Sportingbet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Sportingbet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Bonus Sportingbet Pariuri 100% până la 300 RON

Bonus Sportingbet:Primești bonusuri de până la 500 RON care se vor acorda astfel:

 • Prima depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A doua depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A treia depunere: 100% din suma depusă în limita maximă de 100 RON BONUS.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Transfer Bancar sau PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Fiecare bonus trebuie rulat de 30 de ori, pe cote de minim 2.00, în termen de 30 de zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Sportingbet Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Sportingbet: Nu este necesar.

Alte bonusuri și promoții la Sportingbet Online:

 • Poți câștiga până la 400 RON și 50 de rotiri gratuite finalizând misiunile de bun-venit
 • Primești bonusuri  de până la 70% la toate biletele multiple câștigătoare cu cel puțin 2 selecții și cotă individuală minimă de 1.25
 • Poți miza frecvent pe pariuri speciale cu cote îmbunătățite.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 500 RON PE SPORTINGBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Sportingbet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Poți să te înregistrezi la casa de pariuri online Sportingbet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: SPORTINGBET.RO

Apasă pe butonul „Înregistrați-vă acum!„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschide cont și încasează bonus pe site-ul Sportingbet

Vei fi direcționat către pagina cu formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular pentru deschiderea contului la Sportingbet

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 500 RON PE SPORTINGBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Sportingbet sunt:

 • Card bancar VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller
 • Transfer Bancar.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la agenția de pariuri online Sportingbet este de 40 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. Dacă vrei să-ți alimentezi contul de pariuri online prin Paysafecard în mod normal trebuie să te deplasezi (dacă nu optezi să cumperi un voucher online), însă pentru celelalte metode de depunere poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Sportingbet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Sportingbet, care în acest moment constă într-un bonus de până la 500 RON, dar nici de numeroasele oferte speciale și promoții permanente oferite de Sportingbet.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 500 RON PE SPORTINGBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Premier League, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent:

Biletul zilei la Sportingbet

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „PLASAȚI PARIUL”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Sportingbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea Sportingbet Casino, vei avea acces la streaming live (peste 10.000 de partide live video anual), vei putea răsfoi rapid oferta de pariere, printre altele.

Oferta de pariuri live este de asemenea extrem de atractivă, meciurile interesante, precum cele din Liga Campionilor, având tot felul de piețe rapide. Pariorii din România trebuie să fie bucuroși pentru că au acces 100% legal la agenția Sportingbet, licențiată în România definitiv prin ONJN, dar și pentru bonusul pentru prima depunere, care este creat special pentru jucătorii de la noi din țară.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 500 RON PE SPORTINGBET.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Sportingbet

 1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care şi-au deschis un cont sportingbet după 19 ianuarie 2022 ora 12:00 României folosind pagina specială a ofertei de bonus în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat clic pe butonul “Ia-ți bonusul!” din această pagină vor beneficia de acest bonus.
 2. Bonusul se acorda dupa cum urmează:
  – Primul depozit, bonus 50% până la 200 Lei
  – Al doilea depozit, bonus 50% până la 200 Lei
  – Al treilea depozit, bonus 100% până la 100 Lei
 3. Depunerea minimă pentru obținerea bonusului este 20 RON.
 4. Tipul de bonus: retragere restricționată. Fondurile bonus pot fi utilizate la joc, dar nu pot fi retrase până când nu ați îndeplinit cerințele necesare.
 5. Bonusul şi depozitul dvs. vor fi afișate ca „Sumă Restricționată” și vor fi vizibile la secțiunea bonus din contul dvs. Sportingbet și în cadrul produsului SportingbetSports până la îndeplinirea cerințelor bonusului dvs.
 6. Se va lua in considerare urmatoarea conversie valutara: 1EUR=1USD=1GBP=4RON
 7. Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Selecţiile din Cazinou, nu se califică pentru această ofertă. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill), Neteller sau paysafecard nu se califică pentru această promoţie.
 8. Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.
 9. Depunerea + Bonusul creditat trebuie să fie pariate de cel puţin cincisprezece ori (15x) la cote de 2.00 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont. Aceste condiții se aplică identic primelor 3 bonusuri de depunere.
 10. Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Depunerile eligibile acestei promoţii trebuie să fie efectuate în termen de 7 zile de la data înregistrării.
 11. Daca se efectueaza o retragere înainte de a doua și a treia depunere, se pierde dreptul de a beneficia de aceste doua oferte la depunere.
 12. Orice bonus care nu a fost folosit în termen de 30 de zile va fi înlăturat din contul jucătorului. Dacă condițiile de pariere nu sunt îndeplinite în întregime în această perioadă, bonusul va fi înlăturat din contul jucătorului.
 13. Sportingbet îsi rezervă dreptul de a refuza această ofertă oricărui client, în orice moment fără justificare, cu sau fără preaviz dacă avem suspiciuni că o ofertă de tip Bonus este folosită pentru un alt motiv decât acela de pariere cu scop recreaţional, de exemplu, dar fără a ne limita la următoarele cazuri: fraudă, obţinere de avantaje într-un mod ilegal sau practicarea arbitrajului.
 14. Sportingbet/ Headlong 2 Ltd îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
 15. Toţi clienţii trebuie să fie majori (peste 18 ani).
 16. Sportingbet / Headlong 2 Ltd îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz. Ne rezervăm dreptul de a anula / nu permite anumitor clienţi să beneficieze de bonus, la discreţia noastră.
 17. Sportingbet are o politică strictă referitoare la un singur cont pentru un client şi foloseşte o serie de sisteme interne de securitate pentru a identifica acest lucru. De aceea, cu scopul de a evita potenţialele abuzuri, ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreţie, să refuzăm bonusuri de tip Bonus în următoarele circumstanţe:
  • conturi cu aceeaşi adresă de IP
  • conturi aparţinând aceleiaşi familii şi/sau aceleiaşi adrese (domiciliu)
  • conturi cu detalii comune de contact sau de identificare (ex. adresă de email, număr de telefon, card de debit/credit sau alte metodă de plată)
  • conturi multiple aparţinând aceleaşi persoane
  • încălcarea oricăror termeni şi condiţii ale ofertei de bonus.
  • evidenţe de colaborare între clienţi în plasarea pariurilor
 18. Dacă ai depus bani în contul Sportingbet și nu ai completat verificarea, contul va fi închis și fondurile existente vor fi virate către bugetul de stat conform prevederilor legale.
 19. Această ofertă este valabilă doar clienţilor înregistraţi pe www.sportingbet.ro.
 20. Sportingbet.ro este unica entitate cu putere de decizie a acestei promoţii, iar decizia companiei este finală şi obligatorie. Sportingbet.ro îşi rezervă dreptul de a cere documente suplimentare de la orice client înainte ca acestuia să îi fie creditat bonusul. Această ofertă se aplică doar primului cont creat de client şi nu se va aplica niciunui cont subsecvent deschis. Această ofertă nu poate fi folosită împreună cu altă ofertă. Sunt aplicate regulile standard ale Sportingbet.ro. Pentru orice alte nelămuriri în legătură cu bonusurile, vă rugăm contactaţi Serviciul Clienţi la cs@sportingbet.ro.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 500 RON PE SPORTINGBET.RO!