Bonus Pariuri PublicWin: Ofertă Pariuri Sportive
& Tutorial Primul Pariu Online la PublicWin

Bonus Pariuri PublicWin

În acest moment este disponibil un bonus de 100% până la 1000 LEI la PublicWin, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe PublicWin.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri PublicWin, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

PublicWin – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri la casa de pariuri sportive PublicWin

Bonus PublicWin: 100% bonus de bun venit până la 1000 Lei! La prima depunere in cont, PublicWin va oferă un bonus de 100% in limita a 1000 lei și până la 400 Rotiri Gratuite.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile PublicWin prin PublicCash sau la punctele Smith&Smith, card de credit/debit Visa și Mastercard, portofele electronice Neteller sau Skrill și PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Bonusul oferit la prima depunere se va activa treptat în urma plasării de pariuri cu bani reali. Pentru activarea bonusului (parțial sau total) trebuie să rulezi de două ori depozitul jucând bilete live sau pre-meci care să aibă o cotă minimă de 1.30 pe eveniment și minim 5 selecții. De exemplu, dacă plasezi un pariu cu miză 100 lei care respectă criteriile menționate, vei debloca 50 lei din bonus, adică 50% din valoarea mizei. Cei care depun cel puțin 100 RON vor primi 20 Rotiri Gratuite, iar cei care depun 1000 RON vor primi 400 Runde Gratuite. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă PublicWin Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional PublicWin: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la PublicWin Online: cote mărite zilnic pentru favoriți la 1X2, șansă dublă și pentru anumite evenimente selectate, nu se reține taxa de viciu de 2% la depunere pentru că este suportată de către operator, se pot combina până la 3 selecții dintr-un singur meci pe același bilet, iar oferta se publică cu 3 săptămâni înainte.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000 LEI PE PUBLICWIN.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului PublicWin

 1. La o prima depunere minima de 10 RON, jucătorul se va califica pentru oferta ”100% Bonus de bun venit”. Bonusul de 100% de bun venit are o limita maxima de 1000 RON. Pentru orice prima depunere care depășește 1000 RON, valoarea bonusului va fi limitată la valoarea de 1000 RON. Exemplu: Depunere 500 RON, bonus 500 RON; Depunere 1000 RON, bonus 1000 RON; Depunere 1200 RON, bonus 1000 RON).
 2. Clientul va decide acceptarea ofertei de bonusare prin bifarea căsuței ’’Accept bonus’’ sau refuzarea acesteia, prin bifarea căsuței ’’Refuz/Nu, mulțumesc”. În cazul acceptării, bonusul va fi virat contul bonus, putând fi utilizat numai după îndeplinirea condițiilor prealabile de înregistrare a pariurilor cu bani reali, menționate pe pagina organizatorului, respectiv numărul minim de evenimente pe bilet, cota minima per eveniment și cota minima totala per bilet. Condițiile de activare active se vor regăsi în contul de joc, secțiunea My bonus.
 3. Cota – parte din bonus care este activat, fiind disponibil pentru utilizare, după plasarea de pariuri din bani reali, va fi stabilită în funcție de miza din bani reali pusă în joc, reprezentând un procent din miza plasată. Exemplu: Pentru miza în valoare de 10 Lei, dacă procentul activare este 30%, bonusul activat va fi în valoare de 3 Lei.
 4. Termenul de activare a bonusului de bun venit este de 15 zile de la data acordării. Bonusul neactivat în termenul prevăzut va fi anulat.
 5. Pentru a putea fi retras, bonusul activat trebuie rulat conform condițiilor menționate în secțiunea CONDITII ACTIVE RULAJ BONUSURI:

La prima depunere in cont, PublicWin vă ofera un bonus de 100% în limita a 1000 lei.

După acceptarea Bonusului oferit la prima depunere în contul de joc, acesta se va regăsi în secțiunea “BONUS INACTIV”

Bonusul se va activa automat în urma plasării de pariuri cu bani reali.

Pentru activarea bonusului trebuie îndeplinite simultan mai multe condiții în timpul plasării de pariuri cu bani reali pentru evenimente pre-meci sau live:

 • rulaj o singură data;
 • cotă minimă per eveniment pariat 1.30;
 • minim 5 evenimente pe bilet.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000 LEI PE PUBLICWIN.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la PublicWin

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive PublicWin, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1172986W000768), permite efectuarea depunerilor chiar și din locații stradale.

Poți să te înregistrezi la PublicWin de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: PublicWin.ro

Apasă pe butonul “Înregistrează-te acum!“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschide cont nou la PublicWin online

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la casa de pariuri PublicWin

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000 LEI PE PUBLICWIN.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri PublicWin sunt:

 • Card debit/credit VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller
 • Numerar în agențiile PublicWin și la punctele Smith&Smith.

Depunerea minimă pe care o poți efectua prin Paysafecard, Skrill și Neteller este de 20 RON, numai 10 RON atunci când depui în agențiile de pariuri PublicWin și 50 RON atunci când depui cu card bancar sau prin Smith&Smith. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cu depunere cash sau prin Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online PublicWin la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la PublicWin, care în acest moment constă într-un bonus pariuri de 100% până la 1000 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de PublicWin în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000 LEI PE PUBLICWIN.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet PublicWin, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Premier League, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent:

Plasarea primului pariu la agenția PublicWin

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “Pariaza”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul PublicWin.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația PublicWin, vei putea beneficia de bonusul de bun venit, juca jocuri de noroc în secțiunea casino online și vei putea urmări prin live streaming cele aproximativ 2.000 de partide difuzate anual.

Utilizatorii PublicWin care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri.

Istoria PublicWin online în România este legată de dispute cu Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, însă situația s-a stabilizat în acest moment, operatorul deținând o licență definitivă de funcționare.

Jucătorul care este obișnuit să parieze într-o agenție stradală este deseori tentat să joace online din cauza bonusului la prima depunere, ofertei generoase de pariuri live și pentru că oferta de pariuri pre-meci este vastă și se publică foarte devreme. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la PublicWin.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000 LEI PE PUBLICWIN.RO!