Bonus Pariuri PokerStars: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Pokerstars Sports

În acest moment nu este disponibil nici un bonus la Betstars, însă în acest articol vei găsi detalii despre ultima ofertă a operatorului, și anume un pachet de bun venit 100% până la 5 Euro la BetStars, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe betstars.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri BetStars, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

BetStars – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Bonus BetStars: Plasează primul tău pariu și îți vom oferi un pariu gratuit de aceeași valoare, în limita a maximum €5.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Transfer Bancar sau PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Plasează primul cu cote de cel puțin 2.00 și vei primi un pariu gratuit de până la €5 pe care trebuie să-l joci în curs de 7 zile. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă BetStars Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional BetStars: Nu este necesar.

Alte bonusuri și promoții la BetStars Online: bonus multiplu la bilete cu 3-18 selecții de până la 100%; Ți se rambursează miza până la 20 Euro sub formă de pariu gratuit pentru biletele pierdute din cauza unui gol marcat după minutul 80:00 la fotbal sau dacă echipa ta pierde după prelungiri sau inninguri suplimentare la NFL, NBA și MLB; Îți poți mări potențialul câștig până la 10 ori cu ajutorul funcție Spin & Bet; poți primi un pariu gratuit de 5 Euro în zilele de vineri dacă joci un pariu combinat de minim 10 Euro; prin intermediul funcției ‘X goluri’ poți paria  pe statistica meciului, pe echipa care va performa mai bine și nu pe scorul general.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 5 EURO PE BETSTARS.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la BetStars

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Poți să te înregistrezi la casa de pariuri online BetStars de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: betstars.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare cont„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la BetStarsVei fi direcționat către pagina cu formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular înregistrare cont nou la BetStars

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 5 EURO PE BETSTARS.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri BetStars sunt:

 • Card bancar VISA și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller
 • Transfer Bancar.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la BetStars este de 10 Euro pentru toate metodele de plată disponibile. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Dacă vrei să-ți alimentezi contul de pariuri online prin Paysafecard în mod normal trebuie să te deplasezi (dacă nu optezi să cumperi un voucher online), însă pentru celelalte metode de depunere poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online BetStars la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la BetStars, care în acest moment constă într-un bonus de 100% până la 5 Euro, dar nici de numeroasele oferte speciale și promoții permanente oferite de BetStars.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 5 EURO PE BETSTARS.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Europa League, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+101 opțiuni de pariere”, simbol care se află sub meciul aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Primul pariu online la BetStarsDupă ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasează pariu”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul betstars.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea casino online și vei putea juca poker online.

Bonusul de bun venit Betstars nu este deloc atrăgător, însă ofertele disponibile în paralel nu sunt de neglijat, ba chiar sunt mai bune și utile. Spre exemplu, mulți sunt atrași la această casă de pariuri sportive online datorită promoției Spin & Bet. Oferta de bun venit este eclipsată și de promoția cu goluri târzii, cote mărite, oferta pe sporturi americane și așa mai departe. Nu în ultimul rând, poți folosi contul de la BetStars pentru a juca poker pe platforma PokerStars.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 5 EURO PE BETSTARS.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului BetStars

 • Această ofertă se aplică doar primului tău pariu sportiv plasat la BetStars a cărui situație a fost stabilită, nu primului pariu sportiv plasat.
 • Această ofertă se aplică doar pariurilor plasate pe selecții cu cote acumulate de minimum 2,0 (plată de 1 la 1).
 • Dacă te-ai înscris prin intermediul BetStars și ai efectuat prima depunere cu NETELLER sau Skrill (Moneybookers), nu vei fi eligibil pentru această ofertă.
 • Dacă te-ai înscris prin BetStars, această ofertă va fi disponibilă doar pentru primele 90 de zile.
 • Pentru această ofertă vor fi eligibili doar clienții care efectuează o depunere validă. Clienții care plasează primul pariu sportiv folosind solduri transferate din alte conturi Stars existente nu vor fi eligibili.
 • Te rugăm să reții: dacă ai un cont Stars deja existent pentru a juca poker sau jocuri de cazino, te rugăm să verifici fereastra Provocărilor pentru prima ta ofertă exclusivă de pariuri sportive, pentru care va trebui să te înscrii și să plasezi primul tău pariu. Această ofertă se adresează doar clienților care își înregistrează conturi noi la BetStars.
 • Pariul gratuit va fi depus în cont în termen de 36 de ore de la stabilirea situației pariului.
 • Valoarea maximă a pariului gratuit rezultat din această promoție: €5.
 • Pariurile gratuite nu pot fi utilizate pe Spin & Bet.
 • Îți poți vedea pariul gratuit în secțiunea ‘Pariuri bonus’ din contul tău, aflată lângă Biletul de pariere.
 • Pariurile gratuite nefolosite expiră în șapte (7) zile după ce au fost depuse în cont.
 • Această ofertă nu poate fi utilizată în conjuncție cu nicio altă promoție derulată de BetStars.
 • BetStars își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment.
 • Acolo unde există dovezi că o serie de pariuri, plasate de clienți individuali pe același rezultat, sunt legate printr-un website de referințe, serviciu de mesagerie, serviciu de alerte de arbitraj sau sistem de pariere, BetStars își rezervă dreptul de a nu oferi pariul gratuit acelor clienți.
 • BetStars își rezervă dreptul de a exclude și/sau limita disponibilitatea oricărei oferte promoționale pentru clienți.
 • Nu se califică pariurile plasate cu pariuri gratuite, pariurile care sunt retrase și pariurile anulate.
 • Pariul gratuit va fi depus în valuta mizei tale. Dacă schimbi moneda după ce te-ai calificat pentru un pariu gratuit, pariul tău gratuit va fi în moneda mizei inițiale.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 5 EURO PE BETSTARS.RO!