Bonus Pariuri Maxbet: Ofertă Pariuri Sportive
& Tutorial Primul Pariu Online la Maxbet

Bonus Pariuri Maxbet

În acest moment este disponibil un pariu fără risc de 100% până la 777 RON la Maxbet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe Maxbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Maxbet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Maxbet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri Maxbet

Bonus Maxbet: La MaxBet.ro beneficiezi de un Super Bonus de Bun Venit, pentru prima depunere pe care o efectuezi. Depui minim 50 RON, introduci codul bonus 777 și profiți de 100% bonus până la 777 RON!

Metode de plată acceptate: card de credit/debit Visa, Maestro și Mastercard, portofele electronice Neteller, Skrill sau EcoPayz, Transfer bancar, Trustly și PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: După depunere ți se va dubla depozitul până la 777 RON, iar tu va trebui să pariezi suma dintre bonus și valoarea primei depuneri de 7 ori, fie pe pariuri individuale cu o cotă de cel puțin 2.00, fie pe pariuri cu mai multe selecții, a căror cotă minimă să fie de 1.50, în termen de 30 de zile de la activare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Maxbet Bonus Fără Depunere: 50 RON fără depunere, doar pentru eSports sau Cazinou.

Cod Promoțional Maxbet: Cod bonus “777” pentru bonusul la prima depunere, cod pentru bonus fără depunere la cazino: “50CASINO“, cod bonus fără depunere eSports: “50ESPORTS“.

Alte promoții și bonusuri la Maxbet Online: bonus acumulator de până la 100% pentru pariuri multiple (în funcție de cota totală și nu de numărul de selecții), cote mărite pentru anumite evenimente selectate.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 777 RON PE MAXBET.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Maxbet

 1. Pentru a beneficia de un bonus de 100%, clienții trebuie să depună o sumă minimă de 50 RON sau 10 EURO și să introducă Codul Promoțional “777” la depunere; suma maximă pe care clienții o pot primi bonus este de până la 777 RON sau 165 EURO.
 2. Oferta se aplică doar noilor clienți MaxBet.ro, cu vârsta de peste 18 ani, care s-au înregistrat după data de 01.07.2018. Jucătorii care au beneficiat de ofertele anterioare de bun venit nu sunt eligibili pentru această promoție.
 3. Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus, atât bonusul cât și fondurile generate de acesta vor fi anulate.
 4. Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 7 ori pe pariuri distincte (cu evenimente distincte). Cota 2.00 este valabilă pentru pariurile de tip Single, iar pentru pariurile de tip acumulator cota minimă este 1.5 pentru fiecare selecție. De exemplu, pentru o depunere de 200 RON vei primi 200 RON BONUS (suma totală 400 RON) pe care trebuie să o pariezi în total de 7 ori, adică 2800 RON la pariuri sportive pentru ca Bonusul să poată fi retras.
 5. Pariurile cu o miză mai mare de 200 RON sau 40 EURO nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 6. Pariurile plasate pe Cazino / Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 7. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash), la finalizarea rulajului, este de 3000 RON sau 600 EURO. Orice sumă care depășește 3000 RON sau 600 EURO va fi anulată.
 8. În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 30 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.
 9. Doar primul pariu pe un eveniment distinct, indiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor conta pentru rulaj.
 10. Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat, dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj (30 de zile de la activare).
 11. Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci, cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.
 12. Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.
 13. În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.
 14. În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile finanțate din bonusuri.
 15. MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus, cât și de a anula bonusul în orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita la, pariurile repetitive pe egal, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.
 16. În cazul în care există suspiciuni că o serie de pariuri a fost plasată de sau pentru aceeași persoană sau pentru același sindicat de persoane fizice, Maxbet.ro își rezervă dreptul de a anula pariurile, de a anula bonusul și de a reține plata remunerației.
 17. MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement. MaxBet poate limita la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.
 18. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuința/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, fără a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promoția, astfel de participant va fi exclus din Promoție, iar Balanța acestuia va fi anulată.
 19. Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și ești de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.
 20. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apasă aici.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 777 RON PE MAXBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Maxbet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Maxbet, casă licențiată de ONJN, permite efectuarea depunerilor chiar și prin Paysafecard.

Poți să te înregistrezi la Maxbet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Maxbet.ro

Apasă pe butonul “ÎNREGISTRARE“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare cont nou la Maxbet

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 777 RON PE MAXBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Maxbet sunt:

 • Card debit/credit VISA, Maestro și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice EcoPayz, Skrill și Neteller
 • Transfer bancar și Trustly.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Maxbet folosind oricare dintre celelalte metode de depunere este de 20 RON.

În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru depunerea prin Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la Maxbet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Maxbet aplicabil în secțiunea pariurilor sportive online, care în acest moment constă bonus 100% de până la 777 RON, dar nici de celelalte promoții oferite de Maxbet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 777 RON PE MAXBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru meciurile din Champions League, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent. Cifra din dreptul fiecărei partide, în cazul nostru “208” indica numărul de tipuri de pariuri pe care operatorul le oferă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu la Maxbet

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “Plasează pariuri”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Maxbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Maxbet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit, juca jocuri de noroc în secțiunea casino online și vei putea urmări prin live streaming cele aproximativ 5.000 de partide difuzate anual.

Chiar dacă Maxbet România este un brand cunoscut în primul rând pentru jocuri casino și cazino online, site-ul Maxbet pariuri prinde aproape fiecare top case pariuri online în rândul specialiștilor din țară.

În plus, la Maxbet poți paria oricând pe Dota 2, League of Legends, CS:GO, Starcraft, Overwatch și nu numai. Pe lângă bonusul fără depunere Maxbet, pentru eSports se oferă și bonusul fără depozit de 50 lei dacă îți verifici contul trimițând o imagine cu actul de identitate.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 777 RON PE MAXBET.RO!