Bonus Pariuri Maxbet: Ofertă Pariuri Sportive
& Tutorial Primul Pariu Online la Maxbet

Bonus Pariuri Maxbet

În acest moment sunt disponibile pariuri gratuite de până la 700 RON la Maxbet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe Maxbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Maxbet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Maxbet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

 

Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri MaxbetBonus Maxbet: La MaxBet.ro beneficiezi de un Super Bonus de Bun Venit la Pariuri, pentru prima depunere pe care o efectuezi!

Metode de plată acceptate: card de credit/debit Visa, Maestro și Mastercard, portofele electronice Neteller, Skrill sau EcoPayz, Transfer bancar, Trustly și PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Dacă de pui minim 50 RON, după fiecare 5 pariuri de 50 RON plasate pe evenimente diferite (cu cote minime: 1.85 single / 1.35 multiple) primești 100 RON în Pariuri Gratuite. Poți repeta procesul de 7 ori. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Maxbet Bonus Fără Depunere: 50 RON fără depunere pentru eSports.

Cod Promoțional Maxbet: Cod bonus „BUNVENIT” pentru bonusul la prima depunere, cod pentru bonus fără depunere la cazino: „50CASINO„, cod bonus fără depunere la eSports: „50ESPORTS„, cod bonus pentru prima depunere la pariuri virtuale: „VR100„, cod bonus eSports zilinic: „ESPORTSZILNIC„.

Alte promoții și bonusuri la Maxbet Online:

  • bonus acumulator de până la 100% pentru pariuri multiple (în funcție de cota totală și nu de numărul de selecții), cote mărite pentru anumite evenimente selectate
  • bonus de 100% până la 500 RON la prima depunere pentru pariuri virtuale
  • primești un pariu gratuit de 50 RON de fiecare dată când optezi pentru această ofertă și apoi plasezi 3 bilete multiple, cu evenimente din sporturi americane (NBA, MLB, NHL, NFL sau MLS), ale căror selecții să aibă o cotă minimă de 1.50.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 700 RON PE MAXBET.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Maxbet

1. Pentru a fi eligibili pentru acordarea a două Pariuri Gratuite, cu valoarea de 50 RON (10 EURO) fiecare, jucătorii trebuie să depună minim 50 RON (10 EURO) introducând la depunere Codul Bonus: BUNVENIT
2. Pentru a beneficia de două Pariuri Gratuite, jucătorii trebuie să plaseze 5 pariuri a câte 50 RON (10 EURO); Din momentul depunerii, jucătorii au la dispoziție 30 zile pentru a putea beneficia de bonus.
3. Jucătorii pot repeta procesul de maxim 7 ori; astfel, pot beneficia de un bonus maxim de 700 RON (140 EURO), sub formă de Pariuri Gratuite, cu valoarea de 50 RON (10 EURO) fiecare.
4. Pentru ca pariurile să fie eligibile, acestea trebuie să fie plasate pe evenimente diferite; pentru pariurile de tip single cota minimă este 1.85, iar pentru pariurile de tip multiplu cota minimă este 1.35.
5. Promoția este disponibilă în perioada 01.02.2020-31.07.2020 doar pentru jucătorii care efectuează Prima Depunere.
6. Pariurile Gratuite se vor activa automat după omologarea biletelor plasate.
7. Pariul Gratuit este valabil timp de 3 zile din momentul acordării; pariul trebuie să fie stabilit dar și încheiat în intervalul de timp menționat.
8. Cele 2 Pariuri Gratuite trebuie plasate pe evenimente diferite; în caz contar, atât Pariurile Gratuite, cât și eventualele câștiguri generate de acestea vor fi anulate.
9. Jucătorii trebuie să parieze Pariul Gratuit o singură dată pe orice eveniment, cu o cotă minimă de 2.00 pentru pariurile single. Pentru un pariu multiplu fiecare selecție va avea minim cota 1.50. Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate.
10. În cazul în care freebet-ul a fost plasat pe un eveniment căruia i s-a schimbat cota, din orice motiv, aceasta devenind 1.00, cât și în cazul unui pariu care a fost închis folosind opțiunea cashout, pariul va fi considerat pierdut.
11. Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea pariului gratuit) în bani reali.
12. Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus, toate fondurile generate de acest bonus vor fi anulate.
13. Câștigul maxim care poate fi revendicat dintr-un Pariu Gratuit este de 500 RON (100 EURO).
14. În cazul în care există suspiciuni că Termenii și Condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc Pariuri Gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula Pariul Gratuit și orice câștig provenit din acesta.
15. MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus, cât și de a anula bonusul în orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita la, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.
16. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru Pariu Gratuit. O singură persoană este acceptată pe locuință/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promovarea, participantul va fi exclus din Promoție, iar Balanța acestuia, precum și orice câștig provenit din bonus vor fi anulate.
17. Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea la Promoție, fiecare participant este de acord, fără rezerve, cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și sunteți de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.
18. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 700 RON PE MAXBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Maxbet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Maxbet, casă licențiată de ONJN, permite efectuarea depunerilor chiar și prin Paysafecard.

Poți să te înregistrezi la Maxbet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Maxbet.ro

Apasă pe butonul „ÎNREGISTRARE„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare cont nou la Maxbet

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 700 RON PE MAXBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Maxbet sunt:

  • Card debit/credit VISA, Maestro și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofele electronice EcoPayz, Skrill și Neteller
  • Transfer bancar și Trustly.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Maxbet folosind oricare dintre celelalte metode de depunere este de 20 RON.

În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru depunerea prin Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la Maxbet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Maxbet aplicabil în secțiunea pariurilor sportive online, care în acest moment constă într-o serie de pariuri gratuite de până la 700 RON, dar nici de celelalte promoții oferite de Maxbet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 700 RON PE MAXBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru meciurile din Champions League, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului aferent. Cifra din dreptul fiecărei partide, în cazul nostru „208” indica numărul de tipuri de pariuri pe care operatorul le oferă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu la Maxbet

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasează pariuri”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Maxbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Maxbet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit, juca jocuri de noroc în secțiunea casino online și vei putea urmări prin live streaming cele aproximativ 5.000 de partide difuzate anual.

Chiar dacă Maxbet România este un brand cunoscut în primul rând pentru jocuri casino și cazino online, site-ul Maxbet pariuri prinde aproape fiecare top case pariuri online în rândul specialiștilor din țară.

În plus, la Maxbet poți paria oricând pe Dota 2, League of Legends, CS:GO, Starcraft, Overwatch și nu numai. Pe lângă bonusul fără depunere Maxbet, pentru eSports se oferă și bonusul fără depozit de 50 lei dacă îți verifici contul trimițând o imagine cu actul de identitate.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 700 RON PE MAXBET.RO!