Bonus Pariuri Get’s BetBonus Pariuri Get’s Bet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Get’s Bet

În acest moment este disponibil un bonus de 50% până la 600 LEI la primele 5 depuneri la Get’s Bet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe getsbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Get’s Bet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Get’s Bet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Get's BetBonus Get’s Bet: Ca să-ți urăm Bun Venit la noi, îți suplimentăm primele 5 depuneri la Sport cu un bonus de 50%, în limita a 600 de LEI, astfel:

 1. Bonus la prima depunere: 50%, până la 100 LEI
 2. Bonus la a doua depunere: 50%, până la 100 LEI
 3. Bonus la a treia depunere: 50%, până la 200 LEI
 4. Bonus la a patra depunere: 50%, până la 100 LEI
 5. Bonus la a cincea depunere: 50%, până la 100 LEI.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Get’s Bet, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Paysafecard și Skrill.

Condiții de rulaj: Suma dintre bonus și depunere trebuie rulată de 4 ori pe pariuri cu miză maximă de 50 lei și selecții a căror cotă minimă să fie de 1.50, în termen de 15 de la primirea bonusului. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Get’s Bet Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Get’s Bet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Get’s Bet Online:

 • primești 25 lei free bet după ce îți sunt verificate documentele
 • primești miza înapoi sub formă de pariu gratuit pentru biletele în care combini mai multe pariuri de pe același eveniment sportiv, dacă meciul se încheie cu scorul de 0-0
 • primești bonus de până la 50% la pariurile multiple.

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 600 LEI PE GETSBET.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Get’s Bet

Jucătorii trebuie să parieze depunerea și bonusul de 4 ori (x4) pentru a completa cerințele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de Bun Venit. Vor contribui la epuizarea rulajului doar pariurile plasate la pariuri sportive, pe evenimente a căror cotă este de minim 1.50. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.50. Doar pariurile cu miza de maxim 50 de lei vor contribui la epuizarea rulajului. Pariurile cu miza de peste 50 de Lei nu vor fi luate în considerare la calculul rulajului necesar.

În cazul pariurilor repetate (plasate pe același eveniment sau aceleași selecții), doar primul bilet plasat ce îndeplinește următoarele condiții: cota minima de 1.50 pe selecție și miza maximă 50 de lei va contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere.

Prima dată va fi folosită suma depusă din fondurile proprii.

Pariurile Cash-Out NU vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusului.
Nu poți beneficia de bonusurile 2-5 dacă efectuezi depuneri fără ca balanța ta GetsBet Sport să fi ajuns la 0 (balanța “poate fi retrasă” + balanța “bonus”) precum și dacă ai pariuri în desfășurare.

Orice retragere atrage după sine anularea bonusului de bun venit pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acesta, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”.
Orice transfer din balanța Sport în balanța Cazinou va fi tratat ca o retragere, atrăgând după sine anularea oricărui bonus la Pariuri Sportive pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acestea, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”

Exemplu:

Efectuezi o primă depunere în valoare de 200 de Lei. Primești un bonus de “Bun Venit” în valoare de 100 de lei.
Pentru a putea transfera suma din balanța Bonus în balanța “Poate fi retrasă” va trebui să rulezi o suma de (200 + 100) x4 = 1200 de lei, pe cote minime de 1.50.
În cazul în care efectuezi o retragere sau un transfer în balanța Cazinou, NU vei mai beneficia de bonusurile ulterioare din pachetul de “Bun Venit”.
Pentru îndeplinirea condițiilor de rulare ai la dispoziție 15 zile de la primirea bonusului. Dacă nu îndeplinești condițiile de rulare în acest timp, banii bonus și câștigurile provenite din banii bonus vor fi anulate.
Pariurile simple de tip Handicap și Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere, însă pariurile combinate pot include orice tip de pariu atât timp cât criteriul cotelor minime este respectat pentru fiecare selecție în parte. Pariurile plasate pe evenimente cărora li se acordă cota 1 NU vor contribui la rulajul bonusului. Contribuția la îndeplinirea cerințelor de pariere se calculează din momentul în care pariurile sunt STABILITE.
Pariurile stabilite după ce bonusul a expirat nu contribuie la îndeplinirea cerințelor de pariere. Efectuarea unei depuneri care depășește suma necesară pentru a obține bonusul maxim va genera cerințe de pariere mai mari.
Spre exemplu, un jucător ce depune o sumă de 600 de lei va avea de completat cerințe de pariere de 600 (depunerea) + 200 (bonusul maxim) = 800 de lei x 4 , 3200 de lei. Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali, și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP.

Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele. Oferta este valabilă pentru clienții care se înregistrează după data de 20.01.2018, ora 00:00 GMT.

Pentru clienții care s-au înregistrat înainte de această dată se va aplica oferta valabilă la momentul înregistrării, conform Termenilor si Condițiilor valabile la momentul înregistrării.

Data începerii promoției: 01.02.2018, 00:00 GMT
Data încheierii promoției: 01.12.2019, 00:00 GMT

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 600 LEI PE GETSBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Get’s Bet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Get’s Bet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1173107W000815), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Get’s Bet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: getsbet.ro

Apasă pe butonul „Cont nou„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Get's BetVei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular înregistrare cont nou la Get's Bet

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 600 LEI PE GETSBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Get’s Bet sunt:

 • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofel electronic Skrill
 • Transfer bancar
 • Numerar în agențiile Get’s Bet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua în agențiile stradale Get’s Bet este de numai 10 RON, în timp ce pentru oricare dintre celelalte metode de depunere acceptate minimul este de 20 RON. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Get’s Bet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Get’s Bet, care în acest moment constă într-un bonus de 100% la prima depunere de până la 200 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Get’s Bet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 600 LEI PE GETSBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Get’s Bet pariuri sportive, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Get’s Bet. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 , iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+119”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu online la Get's BetDupă ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasează pariuri!”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul getsbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Get’s Bet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Chiar dacă ceea ce oferă Get’s bet nu pare a fi suficient pentru a deveni alegerea editorului, oferta de fotbal nu este rea, iar avantajele deschiderii contului la Gets Bet online sunt destule, însă lipsesc anumite promoții din offline, cum ar fi ‘Pariul Șansă’ (jucătorul primește 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate atunci când pierde la limită), ‘Șansă Fotbal’, ‘Șansă 200’, ‘Maxi Cote’ sau ‘Super Bonus’.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 600 LEI PE GETSBET.RO!