Bonus Pariuri Get’s Bet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Get’s Bet

În acest moment este disponibil un bonus de până la 600 RON la primele 3 depuneri la Get’s Bet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe getsbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Get’s Bet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Get’s Bet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Get's Bet

Bonus Get’s Bet: Primești bonusuri de până la 600 RON care se vor acorda astfel:

 • Prima depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A doua depunere: 75% din suma depusă în limita maximă de 200 RON BONUS
 • A treia depunere: 100% din suma depusă în limita maximă de 200RON BONUS.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Get’s Bet, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Paysafecard și Skrill.

Condiții de rulaj: Fiecare bonus trebuie rulat de 8 ori, pe bilete cu cotă minimă de 1.50 per eveniment, în termen de 7 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Get’s Bet Bonus Fără Depunere: Utilizând codul promoțional KYC25, primești un Free Bet de 25 RON după verificarea KYC.

Cod Promoțional Get’s Bet: Pentru a activa bonusurile este necesar să folosești următoarele coduri la primele 3 depuneri: SPORT1, SPORT2, SPORT3. Pentru bonusul fără depunere, folosește codul: KYC25.

Alte promoții și bonusuri la Get’s Bet Online:

 • Poți câștiga zilnic diverse premii, dacă învârți roata
 • Poți câștiga premii din fondul de 1.000.000 RON, în funcție de locul ocupat în clasamentul turneului și de precizia predicților tale de la Euro 2024
 • Primești bonus de 25% de până la 500 RON, dacă depui minim 100 RON și folosești codul „WEEKEND25”, în fiecare weekend
 • Primești bonus de 30% de până la 200 RON la pariuri sportive sau 50 de rotiri gratuite, dacă efectuezi o depunere de minim 50 RON în agențiile GetsBet, în fiecare duminică
 • Primești bonus de până la 100% la pariuri multiple, pe bilete cu minim 5 selecții și cotă minimă 1.30.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE GETSBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Get’s Bet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Get’s Bet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1173107W000815), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Get’s Bet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: getsbet.ro

Apasă pe butonul „Cont nou„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Get's BetVei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular înregistrare cont nou la Get's Bet

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE GETSBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Get’s Bet sunt:

 • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofel electronic Skrill
 • Transfer bancar
 • Numerar în agențiile Get’s Bet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua în agențiile stradale Get’s Bet este de numai 10 RON, în timp ce pentru oricare dintre celelalte metode de depunere acceptate minimul este de 20 RON. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Get’s Bet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Get’s Bet, care în acest moment constă într-un bonus de până la 600 RON la primele 3 depuneri, dar nici de celelalte promoții oferite de Get’s Bet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE GETSBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Get’s Bet pariuri sportive, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Get’s Bet. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 , iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+119”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu online la Get's BetDupă ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasează pariuri!”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul getsbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Get’s Bet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Chiar dacă ceea ce oferă Get’s bet nu pare a fi suficient pentru a deveni alegerea editorului, oferta de fotbal nu este rea, iar avantajele deschiderii contului la Gets Bet online sunt destule, însă lipsesc anumite promoții din offline, cum ar fi ‘Pariul Șansă’ (jucătorul primește 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate atunci când pierde la limită), ‘Șansă Fotbal’, ‘Șansă 200’, ‘Maxi Cote’ sau ‘Super Bonus’.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE GETSBET.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Get’s Bet

 1. Bonusul de Bun Venit constă în trei bonusuri cu o valoare totală de până la 600 de lei. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele trei depuneri efectuate pe Get’s Bet. Oferta este valabilă pentru clienții nou înregistrați cu data de 08.06.2022, ora 0:00.
 2. Bonusurile se vor credita automat pentru primele 3 depuneri efectuate, dacă în momentul depunerii este utilizat codul Bonus aferent fiecărei depuneri, după cum urmează:
  – SPORT1 – pentru 50% Bonus la prima depunere în limita a 200 de lei;
  – SPORT2 – pentru 75% Bonus la a doua depunere în limita a 200 de lei;
  – SPORT3 – pentru 100% Bonus la a treia depunere în limita a 200 de lei.
 3. În cazul în care bonusul nu a fost creditat automat, utilizatorii trebuie să solicite creditarea bonusului aferent tranzacției pe Chat, telefonic sau la email suport@getsbet.ro, înainte de a începe utilizarea fondurilor proprii.
 4. Depunerea minimă pentru eligibilitate este de 50 de lei.
 5. Bonusul și depunerea trebuie rulate de 4 ori (x4) în maxim 7 zile de la creditare pe o cotă minimă de 1.50 per eveniment. La expirarea valabilității, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate dacă nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj.
 6. Indiferent de valoarea mizei plasate, valoarea maximă care poate contribui la rulajul bonusului este de 50 lei per pariu plasat (valoarea unei mize poate fi mai mare, nu se limitează miza maximă plasată).
  – Exemplu 1: un pariu de 50 lei contribuie la rulaj cu 50 lei;
  – Exemplu 2: un pariu plasat de 250 lei contribuie la rulaj cu 50 lei.
 7. Pariurile repetate plasate din bani reali nu vor contribui la rulaj, iar cele plasate din bani bonus nu vor fi acceptate.
 8. Prima dată va fi folosită suma depusă din fondurile proprii.
 9. Pariurile Cash-Out NU vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusului. Dacă Bonusul este activ, câștigurile provenite din pariuri plasate din bani reali, fără a îndeplini condițiile de rulaj, vor fi transferate în Balanța Bonus.
 10. Pariurile stabilite după ce bonusul a expirat nu contribuie la îndeplinirea cerințelor de pariere.
 11. Pariurile plasate pe evenimente cărora li se acordă cota 1 NU vor contribui la rulajul bonusului. Contribuția la îndeplinirea cerințelor de pariere se calculează din momentul în care pariurile sunt STABILITE.
 12. Toate ofertele Get’s Bet sunt destinate jucătorilor recreaționali, și sunt limitate la o persoană, familie, adresă de email, detalii de plată, dispozitiv, adresă IP.
 13. Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile și câștigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.
 14. În cazul in care există suspiciuni cu privire la folosirea abuzivă a ofertelor promoționale sau a bonusurilor disponibile, Get’s Bet își rezervă dreptul de a retrage orice ofertă sau toate ofertele unui client sau grup de clienți, precum și de a anula orice bonusuri și câștiguri rezultate în urma acestora.
 15. Pot fi catalogate ca folosire abuzivă orice metode prin care se încearcă obținerea de profit garantat, incluzând, fără a se limita la:
 • Plasarea de pariuri cu risc aproape de zero pentru scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj
 • Plasarea de pariuri în valoare de 50 de procente sau mai mult din valoarea bonusului pe orice rundă sau mână de joc individual
 • Schimbarea semnificativă a mizei de joc prin plasarea inițială de pariuri mari, urmată de pariuri cu miza diminuată cu mai mult de 80%, în scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj.
 • Plasarea de pariuri cu fonduri bonus pentru îndeplinirea diferitelor obiective “Bonus” din jocuri, urmată de continuarea jocurilor cu fonduri reale.

Get’s Bet își rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare de verificare a identității înainte de creditarea bonusului.
Get’s Bet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la discreția sa, fără nicio avertizare.

Data începerii promoției: 08.06.2022, 00:00
Data încheierii promoției: 31.12.2023, 23:59

REVENDICĂ BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 RON PE GETSBET.RO!