Bonus Pariuri ContiCazino

Bonus Pariuri ContiCazino: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la ContiCazino

În acest moment este disponibil un bonus de 50% până la 300 LEI la ContiCazino, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe conticazino.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri ContiCazino, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

ContiCazino – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la ContiCazino

Bonus ContiCazino: Pentru o experiență fără egal la pariuri sportive, puteți beneficia de un bonus de 50% PÂNĂ LA 300 LEI, disponibil imediat pentru a juca live sau pre-meci.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit, Skrill, Neteller, EcoPayz, Muchbetter, Nuvei și Paysafecard.

Condiții de rulaj: Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe pariuri cu miză maximă de 50 lei și selecții a căror cotă minimă să fie de 1.60, în termen de 14 de la primirea bonusului. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă ContiCazino Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional ContiCazino: „PARIURI50”

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului ContiCazino

 1. Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii care nu au făcut încă prima depunere. Fiecare utilizator eligibil poate activa această promoție o singură dată.
 2. Pentru a beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să depună un minim de 50 RON să folosească codul bonus PARIURI50 si vor beneficia de 50% până la 300 ron.

Exemplu: La o depunere de 100 RON, utilizatorul primește 50 RON bonus și balanța totală va fi de 150 RON.

 1. Fondurile bonus necesită rulare înainte de a fi disponibile pentru retragere.
 2. Factorul de rulaj este de 5X aplicat bonus + depunere.
 3. Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive (live sau prematch), având cota minima pe eveniment 1.60.
 4. Biletele plasate pot fi atât single cat si multiple.
 5. Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea pariului, dar nu mai mult de 50 RON. Miza maximă acceptată pentru fiecare pariu este de 50 RON.
 6. Sumele disponibile în bani reali în cont vor fi folosite cu prioritate la plasarea mizelor înainte de a se folosi bonusul. Profiturile obținute din plasarea mizelor sunt distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat miza (bani reali sau bonus).
 7. În cazul în care la momentul depunerii nu ați completat codul bonus, acesta vă poate  fi creditată de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la suport@conticazino.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu credita bonusul în cazul în care ați utilizat suma depusă.
 8. Din momentul activării bonusului, jucătorul are la dispoziție 14 de zile să completeze cerințele de rulaj. După expirarea acestui termen, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.
 9. În cazul în care se solicită o retragere înainte de a îndeplini cerința de rulaj, câștigurile generate din utilizarea bonusului cat si bonusul vor fi anulate
 10. În cazul în care balanța contului va ajunge la zero bonusul este considerat pierdut iar condițiile de rulaj vor fi anulate.
 11. Doar un singur bonus poate fi activat în același timp. In cazul în care ai deja un bonus activ în cont trebuie completată întâi cerința de rulaj pentru acesta. In caz contrar, bonusul sau câștigurile din bonusul existent vor fi pierdute.
 12. Suma maximă ce poate fi retrasă în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 1000 RON.
 13. În cazul în care jucătorul are un bonus activ, poate plasa un singur bilet pe un eveniment anume, indiferent dacă este vorba de bilet simplu, multiplu sau cu sistem.
 14. În situația în care un jucător activează un bonus disponibil doar în secțiunea Sport, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit doar în acestă secțiune. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.
 15. Se aplică Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor cat și Reguli de pariere.

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la ContiCazino

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive ContiCazino, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1213903W001343), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la ContiCazino de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: conticazino.ro

Apasă pe butonul „ÎNREGISTRARE„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la ContiCazino

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare la ContiCazino

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de ContiCazino Casino sunt:

 • Card bancar VISA, Mastercard
 • Numerar, în agențiile stradale ContiCazino

Depunerea minimă pe care o poți efectua la ContiCazino este de 20 RON prin card bancar sau în agenție. Nu se reține comision, iar tranzacția se procesează instant.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online ContiCazino la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Conti Cazino, care în acest moment constă într-un bonus de 50% la prima depunere de până la 300 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de ContiCazino în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet ContiCazino pariuri sportive, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului ContiCazino. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 , iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+196”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Formular de inregistrare la ContiCazino

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasează pariuri!”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul conticazino.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația ContiCazino, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Utilizatorii ContiCazino care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la ContiCazino.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 50% PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!