Bonus Pariuri ContiCazino: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la ContiCazino

În acest moment este disponibil un pachet de bun venit de până la 300 RON la ContiCazino, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe conticazino.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri ContiCazino, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

ContiCazino – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la ContiCazino

Bonus ContiCazino: Vă întâmpinăm în lumea pariorilor adevărați cu un PARIU GRATUIT LA PRIMA DEPUNERE pentru cele mai tari evenimente sportive sau e-sports.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit, Skrill, Neteller, EcoPayz, Muchbetter, Nuvei și Paysafecard.

Condiții de rulaj: Primești un pariu gratuit de 100% până la 300 RON, pe care trebui să-l joci pe una sau mai multe selecții având o cotă minimă individuală de 1.60, în termen de 3 zile de la efectuarea primei depuneri. Câștigurile provenit din pariul gratuit nu necesită nici un rulaj. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă ContiCazino Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional ContiCazino: „WFB3”

Alte promoții și bonusuri la Conti Cazino online: Primești un pariu gratuit în valoare de 100 RON dacă depui 100 RON în zilele de dumincă.

REVENDICĂ PARIUL GRATUIT DE PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la ContiCazino

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive ContiCazino, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1213903W001343), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la ContiCazino de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: conticazino.ro

Apasă pe butonul „ÎNREGISTRARE„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la ContiCazino

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare la ContiCazino

REVENDICĂ PARIUL GRATUIT DE PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de ContiCazino Casino sunt:

  • Card bancar VISA, Mastercard
  • Numerar, în agențiile stradale ContiCazino

Depunerea minimă pe care o poți efectua la ContiCazino este de 20 RON prin card bancar sau în agenție. Nu se reține comision, iar tranzacția se procesează instant.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online ContiCazino la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Conti Cazino, care în acest moment constă într-un pariu gratuit de până la 300 RON, dar nici de celelalte promoții oferite de ContiCazino în mediul online.

REVENDICĂ PARIUL GRATUIT DE PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet ContiCazino pariuri sportive, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului ContiCazino. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 , iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+196”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Formular de inregistrare la ContiCazino

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasează pariuri!”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul conticazino.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația ContiCazino, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou.

Utilizatorii ContiCazino care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la ContiCazino.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ PARIUL GRATUIT DE PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului ContiCazino

Cine poate beneficia de bonus?
1.1. Bonusul este valabil pentru toți utilizatorii care nu au efectuat prima depunere.

1.2. Promoția poate fi revendicată o singură dată, un singur bonus la alegere.

Cum se activează bonusul?
2.1. Bonusul se activează prin introducerea codului WFB1 pentru 50 Lei Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 100 Lei, WFB2 pentru 150 Lei Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 200 Lei sau WFB3 pentru 300 Lei Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 300 Lei.

2.2. Un utilizator poate beneficia doar de un singur bonus pentru prima depunere, menționat la articolul 2.1. la alegere.

2.3. În cazul în care bonusul nu este activat în urma introducerii codului bonus la depunere, este necesar să ne contactați pe adresa de e-mail suport@conticazino.ro sau prin livechat înainte de a începe utilizarea fondurilor depuse.

2.4. Dacă fondurile depuse au fost utilizate total sau parțial înainte de a solicita activarea lui, bonusul nu va mai fi alocat în contul de joc.

În ce constă bonusul?
3.1. Bonusul constă într-un pariu gratuit în valoare de 50 Lei pentru bonusul WFB1, 150 Lei pentru bonusul WFB2 sau 300 Lei pentru WFB3.

Cât timp este valabil bonusul?
4.1. Pariul gratuit este valabil timp de trei zile de la activare.

4.2. În cazul în care nu este utilizat în această perioadă de timp, pariul gratuit va fi anulat.

Cum se utilizează bonusul?
5.1. Pariul gratuit va putea fi utilizat doar în secțiunile Pariuri și Pariuri Live pe o cotă de minim 1.60 per eveniment.

5.2. Pentru plasarea acestuia, jucătorul trebuie întâi să selecteze pronosticul eligibil pe care dorește să parieze; ulterior, acesta NU trebuie să introducă nimic în căsuța “Miză”, ci să aleagă opțiunea „Selectează pariul gratuit” aflat sub căsuța „Miză”

5.3. Câștigul generat de pariul gratuit se creditează în balanța reală și nu este supus unor condiții de rulaj.

REVENDICĂ PARIUL GRATUIT DE PÂNĂ LA 300 LEI PE CONTICAZINO.RO!