Bonus Pariuri Casa PariurilorBonus Pariuri Casa Pariurilor: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Casa Pariurilor

În acest moment este disponibil un combo bonus de până la 600 lei la primele 3 depuneri la Casa Pariurilor, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe casapariurilor.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Casa Pariurilor, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Casa Pariurilor – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Casa Pariurilor

Bonus Casa Pariurilor: Câștigă până la 600 lei combo bonus pentru primele 3 depuneri! Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Casa Pariurilor, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, PIN-uri Paysafecard, transfer bancar, și portofelul electronic Skrill.

Condiții de rulaj: Bonusurile trebuie rulate de 6 ori la o cotă minimă de 1.80, în termen de 7 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește PIN-uri Paysafecard.

Ofertă Casa Pariurilor Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Casa Pariurilor: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Casa Pariurilor Online:

  • casa îți plătește taxa de 2% la fiecare depunere
  • încasezi 10% din câștigul total împărțit la cota meciului pierdut, atunci când pierzi un bilet cu minim 11 selecții din cauza unui singur pronostic (cotă minimă 1.30 per eveniment)
  • primești zilni cote mărite pe cele mai importante evenimente, prin Meciul Zilei și Oferta Plus, dacă joci bilete cu +4 selecții
  • poți revendica ocazional diverse promoții pentru meciurile din cupele europene.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Casa Pariurilor

Acordarea bonusului
Câștigă până la 600 lei combo bonus pentru primele 3 depuneri!

Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Apoi vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

1. Bonus de 100% la prima depunere de 100 lei -> Pariezi 100 lei și Primesti 100 lei Bonus

2. Bonus de 100% la a doua depunere de 200 lei -> Depui și Pariezi 200 lei și primesti 4 Pariuri Fără Risc de 50 lei Bonus (4 x 50 lei = 200 lei)

• Pentru depunerile între 25 lei – 99 lei primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație;

• Pentru depunerile între 100 lei – 149 lei, primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;

• Pentru depunerile între 150 lei – 199 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;

• Pentru depunerile mai mari de 200 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 2 Pariuri Fără Risc în site sau aplicație;

3. Bonus de 50% la a treia depunere, până la 300 lei -> Ruleazi de 6 ori suma de 300 lei (1.800 lei) și primești 300 lei Bonus.

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat primele 3 depuneri pe platforma online casapariurilor.ro, începând cu data de 11.02.2021.

Conditii de acceptare bonus:
3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului;

7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul;

7 zile la dispoziție pentru a face depunerile;

7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi;

Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei;

Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus.

Toate bonusurile pot fi activate în același timp.

Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri.

Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit.¬

Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.

Valoarea bonusului
Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 2 depuneri, respectiv 50% pentru cea de-a treia depunere. Al treilea bonusul poate fi folosit numai după îndeplinirea rulajului de 6x a sumei depuse.

Condițiile de acordare
Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în balanța de joc.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. Jucătorii au la dispoziție 3 pentru a activa bonusul, 7 zile pentru a depune, 7 zile pentu a începe rulajul și încă 7 zile pentru a îndeplini rulajul.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale
Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Casa Pariurilor

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Casa Pariurilor, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160652W000306), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Casa Pariurilor de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: casapariurilor.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Casa Pariurilor

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la Casa Pariurilor

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Casa Pariurilor sunt:

  • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofel electronic Skrill
  • Ordin de plată
  • Numerar în agențiile Casa Pariurilor.

Depunerea minimă pe care o poți efectua prin card bancar și Paysafecard este de 20 RON, 50 RON prin Skrill, 10 RON în agențiile stradale Casa Pariurilor și orice sumă prin transfer bancar. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Casa Pariurilor la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Casa Pariurilor, care în acest moment constă într-un combo bonus de până la 600 LEI la primele 3 depuneri, dar nici de celelalte promoții oferite de Casa Pariurilor în mediul online.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Casa Pariurilor, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Casa Pariurilor. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 Casa Pariurilor, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+64”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu la Casa Pariurilor

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Trimiteți”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul casapariurilor.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Casa Pariurilor, vei putea beneficia de bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în cazinou și vei putea urmări transmisiunile live, cele aproximativ 15.000 de partide difuzate anual, de pe computer sau de pe dispozitive mobile.

Utilizatorii Casa Pariurilor care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Casa Pariurilor.

Chiar dacă nu rupe gura târgului în ceea ce privește numărul de bonusuri și promoții, Bonusul la Casa Pariurilor este extrem de atractiv, în special pentru că îndeplinirea condițiilor de rulaj este cât se poate de simplă și rapidă, ajutându-te să transformi imediat bonusul în banii reali.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!