Bonus Pariuri Casa PariurilorBonus Pariuri Casa Pariurilor: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Casa Pariurilor

În acest moment este disponibil un bonus de 100% până la 200 LEI la prima depunere la Casa Pariurilor, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe casapariurilor.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Casa Pariurilor, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Casa Pariurilor – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Casa Pariurilor

Bonus Casa Pariurilor: CASA PARIURILOR – BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE. Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 200 Lei.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Casa Pariurilor, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, PIN-uri Paysafecard, transfer bancar, și portofelul electronic Skrill.

Condiții de rulaj: Bonusul la prima depunere se va acorda în maximum 48 de ore de la efectuarea depozitului. Este vorba de dublarea sumei depuse, în limita a 200 RON. Pentru îndeplinirea cerințelor de rulare, bonusul trebuie rulat o dată. Pentru mai multe detalii citește PIN-uri Paysafecard.

Ofertă Casa Pariurilor Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Casa Pariurilor: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Casa Pariurilor Online: casa îți plătește taxa de 2% la fiecare depunere; poți înscrie biletele necâștigătoare cu miză de peste 10 lei, care conțin cel puțin un meci din Liga 1, Liga 2, Liga 3 sau Cupa României în campania care îți poate aduce excursii, abonamente și sute de alte premii.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 200 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Casa Pariurilor

Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro.

Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 26.11.2018.

Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere.

Bonusul se acordă în maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 200 Lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. Pentru îndeplinirea cerințelor de rulare, bonusul trebuie rulat o dată.

Condițiile de acordare

Bonusul la prima depunere este acordat fiecărui jucător nou înregistrat doar o singură dată, la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil, iar bonusul va fi vizibil în balanța de joc. Bonusul acordat trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. În situația în care jucătorii nu vor utiliza bonusul acordat, într-o perioada de 30 de zile de la data acordării, bonusul va fi dezactivat automat. Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza  toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Casa Pariurilor (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu). Dacă, la momentul primei depuneri, jucătorul nu are bifat acordul GDPR, bonusul nu va putea fi acordat.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind de responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la aceasta Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate in termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online).

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 200 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Casa Pariurilor

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Casa Pariurilor, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160652W000306), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Casa Pariurilor de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: casapariurilor.ro

Apasă pe butonul “Înregistrare“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Casa Pariurilor

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la Casa Pariurilor

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 200 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Casa Pariurilor sunt:

  • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofel electronic Skrill
  • Ordin de plată
  • Numerar în agențiile Casa Pariurilor.

Depunerea minimă pe care o poți efectua prin card bancar și Paysafecard este de 20 RON, 50 RON prin Skrill, 10 RON în agențiile stradale Casa Pariurilor și orice sumă prin transfer bancar. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Casa Pariurilor la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Casa Pariurilor, care în acest moment constă într-un bonus de 100% la prima depunere de până la 200 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Casa Pariurilor în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 200 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Casa Pariurilor, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Casa Pariurilor. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 Casa Pariurilor, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe “+64”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu la Casa Pariurilor

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “Trimiteți”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul casapariurilor.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Casa Pariurilor, vei putea beneficia de bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în cazinou și vei putea urmări transmisiunile live, cele aproximativ 15.000 de partide difuzate anual, de pe computer sau de pe dispozitive mobile.

Utilizatorii Casa Pariurilor care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Casa Pariurilor.

Chiar dacă nu rupe gura târgului în ceea ce privește numărul de bonusuri și promoții, Bonusul la Casa Pariurilor este extrem de atractiv, în special pentru că îndeplinirea condițiilor de rulaj este cât se poate de simplă și rapidă, ajutându-te să transformi imediat bonusul în banii reali.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 200 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!