Bonus Pariuri Casa PariurilorBonus Pariuri Casa Pariurilor: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Casa Pariurilor

În acest moment este disponibil un combo bonus de până la 600 lei la primele 3 depuneri la Casa Pariurilor, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe casapariurilor.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Casa Pariurilor, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Casa Pariurilor – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Casa Pariurilor

Bonus Casa Pariurilor: Câștigă până la 600 lei combo bonus pentru primele 3 depuneri! Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Casa Pariurilor, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, PIN-uri Paysafecard, transfer bancar, și portofelul electronic Skrill.

Condiții de rulaj: Bonusurile trebuie rulate de 6 ori la o cotă minimă de 2.00, în termen de 10 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește PIN-uri Paysafecard.

Ofertă Casa Pariurilor Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Casa Pariurilor: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Casa Pariurilor Online:

 • premieră pentru jucătorii Casa. Aduni puncte și câștigi în Club XXL. 50 de puncte de loialitate = 1 leu.
 • depui 25, primesti 100 RON CASH
 • pariul Șansă îți salvează biletul pe care te-a scos un meci! 11 Evenimente cu cota minim 1.30 nu se combina cu oferta plus si meciul zilei.
 • oferta plus si meciul zilei, cote marite in fiecare zi

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Casa Pariurilor

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Casa Pariurilor, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1160652W000306), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Casa Pariurilor de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: casapariurilor.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Casa Pariurilor

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare la Casa Pariurilor

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Casa Pariurilor sunt:

 • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofel electronic Skrill
 • Ordin de plată
 • Numerar în agențiile Casa Pariurilor.

Depunerea minimă pe care o poți efectua prin card bancar și Paysafecard este de 20 RON, 50 RON prin Skrill, 10 RON în agențiile stradale Casa Pariurilor și orice sumă prin transfer bancar. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Casa Pariurilor la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Casa Pariurilor, care în acest moment constă într-un combo bonus de până la 600 LEI la primele 3 depuneri, dar nici de celelalte promoții oferite de Casa Pariurilor în mediul online.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Casa Pariurilor, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Casa Pariurilor. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1 Casa Pariurilor, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+64”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu la Casa Pariurilor

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Trimiteți”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul casapariurilor.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Casa Pariurilor, vei putea beneficia de bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în cazinou și vei putea urmări transmisiunile live, cele aproximativ 15.000 de partide difuzate anual, de pe computer sau de pe dispozitive mobile.

Utilizatorii Casa Pariurilor care vor să profite la maxim de ce are de oferit casa de pariuri pot să plaseze pariuri pe numeroase sporturi și loterii internaționale în speranța de a obține bani extra pe lângă biletul de pariuri. Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Casa Pariurilor.

Chiar dacă nu rupe gura târgului în ceea ce privește numărul de bonusuri și promoții, Bonusul la Casa Pariurilor este extrem de atractiv, în special pentru că îndeplinirea condițiilor de rulaj este cât se poate de simplă și rapidă, ajutându-te să transformi imediat bonusul în banii reali.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Casa Pariurilor

Te înregistrezi, depui și pariezi. Vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

 1. Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 lei – rulaj x4 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;
 2. Bonus de 50% la a doua depunere, până la 200 lei – rulaj x4 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;
 3. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 lei – rulaj x6 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet.

Condiții de acceptare bonus

 • Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro, începând cu data de 04.02.2022.
 • Jucătorul are la dispoziție 10 zile să accepte și să efectueze o depunere de minimum 25 lei și 10 zile să efectueze rulajul, pentru fiecare dintre cele 3 bonusuri.
 • La efectuarea primei depuneri, al 2-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 10 zile să termini rulajul primului bonus, să efectuezi a 2-a depunere și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al doilea bonus.
 • La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al 3-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 10 zile să termini rulajul celui de-al doilea bonus, să efectuezi a 3-a depunere și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al treilea bonus.
 • Atenție! În cazul în care nu termini de efectuat rulajul primului bonus și nici nu efectuezi a 2-a depunere în termen de 10 zile de la înregistrare, bonusurile 2 și 3 nu vor mai fi disponibile; în cazul în care nu termini de efectuat rulajul celui de al 2-lea bonus și nu efectuezi a 3-a depunere în termen de 10 zile de la a 2-a depunere, vei deveni ineligibil pentru bonusul 3.
 • Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulaj să fie îndeplinite. În situația în care nu vei efectua o depunere eligibilă sau nu vei efectua rulajul într-o perioadă de 10 zile de la data acordării, acesta va fi dezactivat automat.
 • Toate bonusurile pot fi activate în același timp prin efectuarea a 3 depuneri simultane.
 • Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa fiecare dintre cele 3 bonusuri.
 • Pariurile care conțin Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare pentru realizarea rulajului.
 • În cadrul bonusului, nu este permisă plasarea mai multor pariuri pe același eveniment. Plasarea mai multor pariuri pe același eveniment sportiv poate duce la anularea bonusului din cont.
 • Cota minimă per selecție validată trebuie să fie de 1.01. Nu vor contribui la rulajul bonusului biletele care conțin cel puțin o selecție anulată sau cele pe care s-a aplicat funcția de cashout.

REVENDICĂ COMBO BONUSUL DE PÂNĂ LA 600 LEI PE CASAPARIURILOR.RO!