Bonus Pariuri Betano: Ofertă Pariuri Sportive
& Tutorial Primul Pariu Online la Betano

În acest moment este disponibil un pachet de bun venit 100% până la 500 de RON la Betano, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe betano.com.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Betano, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Betano – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Bonus de 100% până la 500 lei la Betano

Bonus Betano: Primești bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 500 RON la prima depunere.

Metode de plată acceptate: Card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Transfer Bancar sau PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Bonusul trebuie rulat de 10 ori, plasând pariuri cu cotă minimă de 1.65, în termen de 90 de zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Betano Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Betano: Nu este necesar.

Alte bonusuri și promoții la Betano Online:

  • Primești o rambursare, dacă jucătorul pe care ai pariat a fost înlocuit înainte de pauză
  • Găsesști zilnic meciuri de fotbal, baschet, tenis și volei cu cote mărite
  • Primești bonus de până la 70% la pariuri multiple, pe bilete cu 2-14 selecții, având cote individuale minime de 1.50
  • Dacă echipa de fobal conduce cu 2-0, echipa de handbal are 6 goluri avans, ori jucătorul de tenis pe care ai pariat conduce cu 2-0 sau câștigă primul set cu 6-1, câștigi pariul din oficiu, indiferent de deznodământul final.
  • Primești miza înapoi, dacă rezultatul final al meciului pe care ai plasat un pariu pe pronosticurile pauză/final sau scor exact este 0-0

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE BETANO.COM!

 

Cum plasez primul pariu online la Betano

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Poți să te înregistrezi la casa de pariuri online Betano de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: betano.com

Apasă pe butonul „Înregistrare cont„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Înregistrare la Betano - pariuri online

Vei fi direcționat către pagina cu formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular cont nou la Betano - pariuri online

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE BETANO.COM!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Betano sunt:

  • Card bancar VISA și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofele electronice Skrill și Neteller
  • Transfer Bancar.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Betano este de 25 RON. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Dacă vrei să-ți alimentezi contul de pariuri online prin Paysafecard în mod normal trebuie să te deplasezi (dacă nu optezi să cumperi un voucher online), însă pentru celelalte metode de depunere poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Betano la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Betano, care în acest moment constă într-un bonus de 100% până la 500 RON, dar nici de numeroasele oferte speciale și promoții permanente oferite de Betano.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE BETANO.COM!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, măcar ai intrat pe un site de pariuri pentru a-ți face un bilet pe care să mergi apoi să-l joci într-o agenție, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie folosești funcția de căutare pentru a naviga către evenimentele sportive dorite, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+179”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Primul pariul la Betano

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „PARIAZĂ ACUM”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Betano.com, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația, vei putea revendica bonusul de bun venit, vei putea juca jocuri de noroc în secțiunea casino online, vei avea acces la streaming live (peste 24.000 de partide live video anual) și vei putea plasa pariuri pe sporturi speciale, printre altele.

Un mare plus îl reprezintă meciurile live la Betano, întrucât există numeroase tipuri de pariuri live pe fotbal, tenis, baschet și chiar pe competiții mai puțin importante, nu numai pentru cele din România Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Champions League, Europa League și așa mai departe. Partea bună este că oferta este valabilă și din aplicația mobilă.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE BETANO.COM!

 

Termenii și condițiile bonusului Betano

1. Efectuează prima depunere pe Betano și alege Bonus pentru Prima Depunere – Sport pentru a fi eligibil pentru bonusul cu o valoare de 100% din valoarea primei tale depuneri.

Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei.

2. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau sporturi virtuale (verifică mai jos termenii 5,7,8 și 9). Activitatea la jocurile virtuale nu contribuie la rulaj.
De exemplu, dacă depui 100 lei, vei primi 100 lei bonus, ceea ce duce suma la 200 lei și va trebui să plasezi (să rulezi) pariuri cu mize în valoare totală de 1.000 de lei la pariuri sportive și/sau virtuale.

3. Orice sumă disponibilă în numerar din contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi) va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi bonusul. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul. Plasarea pariurilor cu Bonusul pentru Prima Depunere – Sport la jocurile din secțiunile Cazinou sau Cazinou Live nu este permisă.

În cazul în care banii din soldul de Bonus au fost folosiți pentru plasarea pariurilor, va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a putea trimite o cerere de retragere.
Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu va avea ca rezultat anularea automată și irevocabilă a Bonusului, alături de anularea oricăror altor oferte legate de Bonusul de prima depunere și a altor profituri rezultate din oferta curentă.

Exemplul 1: Deții în cont suma de 60 lei (30 lei din prima depunere și 30 lei Bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 60 lei (30 cash și 30 Bonus) și câștigi 300 lei. Astfel, câștigul va fi distribuit proporțional în soldul tău: 150 lei în cash (care pot fi retrași oricând) și 150 lei ca bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 150 lei.

Exemplul 2: Deții în cont suma de 200 lei (100 lei depuși și 100 lei bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 150 lei (100 cash și 50 din Bonus) și câștigi 600 lei. Câștigul va fi distribuit proporțional, astfel: în soldul de cash 400 lei pe care îi poți retrage imediat și 200 lei în soldul de Bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 lei.
Pentru a monitoriza soldul personal și a verifica proporția de bani cash și bonus, dă click pe soldul tău din meniul de sus al ecranului.

4. Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive/virtuale cu cote mai mari de 1,65. Pentru a monitoriza suma rămasă de rulat în vederea disponibilizării bonusului, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, alege de pe coloana din stânga „Promoții > Promoții active” și poți vedea calculul rulajului tău.

5. Pariurile cu Cote Marjă 0%: Biletele de pariere care includ evenimente cu cote Marjă 0% nu se iau în considerare în calculul de rulaj al Bonusului. Toate pariurile la care s-a folosit Cash Out nu vor fi luate în considerare pentru calculul rulajului.

6. Calculul rulajului se realizează la momentul stabilirii pariurilor și nu în timpul plasării acestora. Pariurile contradictorii nu vor conta pentru calculul rulajului ofertei. Același lucru este valabil și pentru următoarele piețe de pariere: șansă dublă și scor corect (indiferent de sport), pariurile pe handicap (fotbal, rugby, handbal, hochei și fotbal american), pariurile pe diferența de scor (fotbal, hochei și baseball) și nici cele pe piețe asiatice, indiferent de sport sau eveniment. Kaizen își rezervă dreptul de a anula în orice moment orice bonus și de a reține toate bonusurile (sumele de bonus și profiturile rezultate din utilizarea bonusurilor) din orice cont care este considerat că încearcă să abuzeze de condițiile de Bonus prin plasarea pariurilor contradictorii sau pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj al bonusului.

7. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanții care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimentele sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule nu sunt incluse în calculul rulajului.

8. Bonusul pentru Prima Depunere – Sport nu poate fi folosit în secțiunile Cazinou și/sau Cazinou Live, iar pariurile din acele secțiuni nu sunt luate în calcul pentru finalizarea rulajului.

9. Au dreptul la primirea Bonusului doar clienții noștri rezidenți în România. În cazul în care ești cetățean român, dar te afli în altă țară și nu ai încasat suma de Bonus în mod automat, te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți.

10. Din momentul în care Bonusul pentru Prima Depunere-Sport este activat, clienții noștri trebuie să urmeze cerințele de rulaj așa cum sunt descrise în cadrul ofertei (Termenul 3). În cazul în care cerințele de rulaj și/sau perioadele de timp prevăzute nu sunt îndeplinite așa cum sunt descrise în ofertă, atunci orice sumă rămasă în cont, provenită din bonus, va fi pierdută automat.

11. Din momentul activării bonusului, clientul are la dispoziție 90 de zile să completeze cerințele de rulaj. În cazul în care trec cele 90 de zile, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.

12. Depunerile făcute cu Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru această ofertă. Clienții care au primit bonusurile după depuneri prin metodele de plată Paysafecard nu pot depune cu ajutorul Skrill sau Neteller, decât dacă realizează înainte o retragere a unei sume cel puțin egale cu cea depusă inițial prin Paysafecard, într-un cont bancar pe care sunt titulari de drept sau cum consideră Kaizen la acel moment.

13. Această ofertă nu poate fi combinată cu vreo altă ofertă destinată noilor clienți. Atunci când un client a beneficiat de o altă ofertă după înregistrare sau de o ofertă pentru primul pariu sau prima depunere pe Kaizen, acesta nu mai este eligibil să primească acest Bonus. În cazul în care Kaizen are suspiciuni și/sau detectează metode de Joc Incorect (condițiile de Joc Incorect sunt descrise mai jos), Kaizen poate descalifica orice cont de la primirea Bonusului de primă depunere-Sport și poate reține retragerile și/sau confisca câștigurile și/sau închide contul.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 RON PE BETANO.COM!