Bonus Pariuri BaumbetBonus Pariuri Baumbet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Baumbet

În acest moment este disponibil un bonus de 100% până la 500 LEI la prima depunere la Baumbet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe baumbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Baumbet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Baumbet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la BaumbetBonus Baumbet: Intră în echipa celor mai buni și primești pe loc un Bonus Uriaș la Prima Depunere! Primești 100% Până la 500 RON bonus la pariuri sportive. Bonusul presupune dublarea depunerii până la valoarea de 500 RON.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Baumbet, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Trustly și transfer bancar.

Condiții de rulaj: Bonusul se acordă imediat în contul clientului care depune minim 50 RON, dacă ai dat click pe butonul „IA BONUSUL ACUM!” – mare atenție la activarea bonusului! Suma dintre valoarea bonusului și a primei depuneri trebuie și trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.70 la pariuri single, respectiv 1.40 la pariuri multiple, în termen de 15 zile de la dată creditării. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Bonus Fără Depunere Baumbet: Indisponibil.

Cod Promoțional Baumbet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Baumbet Online:

  • îți mărești totalul cotei dacă joci pe meciurile selectate din secțiunea Top Leagues
  • câștigul potențial al biletelor tale crește cu până la 100%, în funcție de numărul de evenimente sportive adăugate pe bilet
  • zilnic ți se rambursează miza până la 300 RON sub formă de bonus primul bilet cu exact 4 selecții și cote individuale de +1.65
  • ți se returnează miza sub formă de bonus dacă meciul pe care ai pariat pe anumite piețe se încheie fără gol marcat
  • primești bonus 100% până la 1000 RON la Sporturi Virtuale, cu rulaj x20 pe pariuri single cu cotă minimă de 1.90 sau pe pariuri multiple cu cotă minimă de 1.50.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

Termenii și condițiile bonusului Baumbet

1. Promoția este valabilă pana la 31.12. 2021, ora 23:59

2. Această ofertă este disponibilă DOAR pentru clienții care efectuează primul depozit la BAUMBET.ro.

3. Bonusul de Bun Venit reprezintă 100% din valoarea Primului Depozit, până la suma de 500 RON.

4. Pentru a primi acest bonus, suma minimă a depozitului efectuat trebuie să fie de 50 RON.

5. Clientul trebuie să apese butonul ”IA BONUSUL ACUM” pentru a primi acest bonus.

6. Dacă folosește opțiunea de plată în numerar (direct în agenții), clientul trebuie să contacteze serviciul nostru de asistență pentru activarea bonusului.

7. Bonusul de Bun Venit este disponibil doar pentru primul depozit efectuat de client.

8. Suma aferentă bonusului va fi creditată în contul clientului ca BONUS, imediat după depunere. Suma bonusului va fi păstrată în soldul bonus până la îndeplinirea condițiilor de rulaj.

9. Depozitele efectuate prin metoda de plată Skrill, Paysafecard și Neteller nu sunt eligibile pentru a primi Bonusul la Pariuri Sportive. Daca primul depozit a fost efectuat prin metodele de plata mentionate si totusi ati primit bonusul de bun venit, acesta va fi anulat de catre Baumbet.

10. Din contul de client se folosesc mai întâi fondurile din soldul cu Bani Reali, apoi fondurile din soldul bonus.

11. Înainte de solicitarea oricărei retrageri și după ce bonusul a fost activat, valoarea primului depozit care a dus la primirea bonusului cât și valoarea bonusului primit, ambele valori adunate, trebuie rulate fiecare de 6 (șase) ori la Pariuri Sportive. Toate evenimentele jucate single (singur) pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.70. Pentru biletele multiple/combo (formate din mai multe slecții) cota minima pentru fiecare selecție în parte trebuie să fie de minim 1.40. Toate biletele plasate trebuie confirmate, acceptate și finalizate.

12. La condițiile de rulaj contribuie pariurile pre-meci cât și pariurile live.

13. Rulajul bonusului incepe din momentul in care bonusul este activat.

14. Evenimentele sau pariurile pentru care se acorda cota 1.00 (La Egal cota 1.00 – draw no bet, evenimente anulate sau suspendate, etc.) nu vor fi luate in considerare la rulajul bonsului. Pariurile pentru care s-a utilizat opțiunea de CASH OUT nu contribuie la rulajul bonusului.

15. Pariurile pe selecțiile din fotbal Total Cartonașe, Total Cornere, Egal pariu nul, Baschet : selecțiile pe Puncte Jucător și toate tipurile de handicap – 2 way pe orice sport ( excepție fac handicapurile eSports) nu sunt luate în considerare pentru condițiile de rulaj ale bonusului. De asemenea, nici pariurile jucate în sistem nu participă la rulajul bonusului.

16. Doar primii 500 RON pariati din fiecare pariu vor contribui la rulajul bonusului.

17. Clientul își poate verifica oricând progresia bonusului accesând secțiunea Pariuri Sportive Setari –> Bonus.

18. Imediat după ce criteriile de rulaj au fost îndeplinte, suma din soldul bonus va fi transferată în soldul cu bani reali.

19. În cazul în care clientul solicită o retragere în timp ce Bonusul este activ şi încă nefinalizat (nu au fost îndeplinite criteriile de la punctul 11), Bonusul va fi anulat automat.

20. Dacă pentru același eveniment sunt plasate două sau mai multe pariuri cu rezultate finale diferite, această practică duce la anularea bonusului.

21. Pariurile multiple pe același eveniment nu sunt permise. Doar primul pariu pe acel eveniment contribuie la rulajul bonusului.

22. Doar pariurile care au fost finalizate și acceptate de Baumbet vor fi luate în considerare pentru stabilirea condițiilor de rulaj.

23. Bonusul primit nu poate fi utilizat pentru a plasa pariuri în secţiunea ‘’CAZINOU sau CAZINOU LIVE’’.

24. Promoţia este valabilă şi disponibilă doar pentru persoanele care au împlinit 18 ani şi cu rezidenţă în România.

25. Se va acorda numai un singur BONUS per per utilizator, adresă IP, dispozitiv informatizat, machine id, familie, adresă rezidențială, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail și medii în care calculatoarele sunt folosite în comun (universitate, asociație, școală, bibliotecă publică, loc de muncă etc.).

26. Bonusul este disponibil şi valid 15 zile de la data creditării în contul clientului. Criteriile de rulaj şi pariere trebuie îndeplinite în această perioadă, altfel bonusul va fi anulat automat de către sistem.

27. Această promoţie nu poate fi revendicată dacă alte ‘’Promoţiii’’ sau ‘’Bonusuri’’ sunt active în contul clientului.

28. Anularea bonuslui se poate face în orice moment cu condiția ca toate biletele plasate să fie marcate ca finalizate și acceptate de Baumbet.

29. Baumbet îşi rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoţie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

30. Baumbet își rezervă dreptul de a anula bonusul în orice moment din contul clientului în cazul în care exista o încălcare a termenilor și condițiilor.

31. Baumbet îşi rezervă dreptul de a schimba sau modifica Termenii şi Condiţiile în orice moment fără notificare prealabilă.

32. Baumbet îşi rezervă dreptul de a descalifica jucătorii suspecţi de înţelegeri secrete şi practici ilicite sau pe cei care au abuzat de această promoţie.

33. Baumbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula orice condiţie a promoţiei fără notificare prealabilă.

34. Pe lângă Termenii și Condițiile Bonusului se aplică și Termenii și Condițiile Generale Baumbet.

Notă: Dacă ai o sesizare sau o plângere pentru care nu ai reusit să obţii o soluţie satisfăcătoare la nivelul companiei noastre, ai posibilitatea să te adresezi Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, email: office@onjn.gov.ro sau platformei europene ‘’ODR – soluţionarea online a litigiilor’’

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Baumbet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Baumbet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1170663W000707), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Baumbet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: baumbet.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Pachet de bun venit la BaumbetVei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare cont nou la Baumbet

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Baumbet sunt:

  • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofele electronice Skrill și Neteller
  • Transfer bancar și Trustly
  • Numerar în agențiile Baumbet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Baumbet este de 50 RON, indiferent de metoda de plată aleasă, cu excepția transferului bancar, metodă pentru care nu există sumă minimă. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Baumbet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Baumbet, care în acest moment constă într-un bonus de 100% la prima depunere de până la 500 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Baumbet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Baumbet, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Baumbet. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Bundesliga, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului respectiv. Alternativ, se poate da click și pe săgeata orientată spre jos, pentru a deschide alte variante de pariu în aceeași fereastră:

Primul pariu online la BaumbetDupă ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, fiind autentificat în contul de jucător, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „PLASAȚI PARIU”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul baumbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Baumbet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou. Din păcate, bonusul fără depozit nu mai este disponibil, însă la câte oferte speciale și bonusuri oferă operatorul din Sibiu la pariuri sportive online, sigur vei uita rapid de acest lucru.

Pariurile de pe mobil sunt extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Baumbet. Totul este să profiți de ofertă, oferta exclusiva pentru jucătorii din online, și de ce nu, să experimentezi și platforme de pariuri live, casino online, casino live și sporturi virtuale.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!