Bonus Pariuri BaumbetBonus Pariuri Baumbet: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Baumbet

În acest moment este disponibil un bonus de 100% până la 500 LEI la prima depunere la Baumbet, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoția pe baumbet.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Baumbet, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Baumbet – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la BaumbetBonus Baumbet: Intră în echipa celor mai buni și primești pe loc un Bonus Uriaș la Prima Depunere! Primești 100% Până la 500 RON bonus la pariuri sportive. Bonusul presupune dublarea depunerii până la valoarea de 500 RON.

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Baumbet, card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro, Trustly și transfer bancar.

Condiții de rulaj: Bonusul se acordă imediat în contul clientului care depune minim 50 RON, dacă ai dat click pe butonul “IA BONUSUL ACUM!” – mare atenție la activarea bonusului! Suma dintre valoarea bonusului și a primei depuneri trebuie și trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.90 la pariuri single, respectiv 1.50 la pariuri multiple, în termen de 15 zile de la dată creditării. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Bonus Fără Depunere Baumbet: Indisponibil.

Cod Promoțional Baumbet: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Baumbet Online: îți mărești totalul cotei dacă joci pe meciurile selectate din secțiunea Top Leagues; câștigul potențial al biletelor tale crește cu până la 100%, în funcție de numărul de evenimente sportive adăugate pe bilet; zilnic ți se rambursează sub formă de bonus primul bilet cu exact 5 selecții care respectă anumite cerințe; ți se returnează miza sub formă de bonus dacă meciul pe care ai pariat pe anumite piețe se încheie fără gol marcat.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Termeni și condițiile bonusului Baumbet

Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro.

Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 26.11.2018.

Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere.

Bonusul se acordă în maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 200 Lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. Pentru îndeplinirea cerințelor de rulare, bonusul trebuie rulat o dată.

Condițiile de acordare

Bonusul la prima depunere este acordat fiecărui jucător nou înregistrat doar o singură dată, la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil, iar bonusul va fi vizibil în balanța de joc. Bonusul acordat trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. În situația în care jucătorii nu vor utiliza bonusul acordat, într-o perioada de 30 de zile de la data acordării, bonusul va fi dezactivat automat. Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza  toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Baumbet (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu). Dacă, la momentul primei depuneri, jucătorul nu are bifat acordul GDPR, bonusul nu va putea fi acordat.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind de responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la aceasta Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile menționate in termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online).

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Baumbet

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Baumbet, casă licențiată de ONJN (licența nr. L1170663W000707), permite efectuarea depunerilor chiar și din agențiile stradale.

Poți să te înregistrezi la Baumbet de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: baumbet.ro

Apasă pe butonul “Înregistrare“, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Pachet de bun venit la BaumbetVei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de înregistrare cont nou la Baumbet

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Baumbet sunt:

  • Card debit/credit VISA, Mastercard și Mastercard
  • Coduri (vouchere) Paysafecard
  • Portofele electronice Skrill și Neteller
  • Transfer bancar și Trustly
  • Numerar în agențiile Baumbet.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Baumbet este de 50 RON, indiferent de metoda de plată aleasă, cu excepția transferului bancar, metodă pentru care nu există sumă minimă. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cash sau Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Baumbet la capitolul depuneri și retrageri, verificarea contului și te vei convinge de asta când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Baumbet, care în acest moment constă într-un bonus de 100% la prima depunere de până la 500 lei, dar nici de celelalte promoții oferite de Baumbet în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Baumbet, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple, prin intermediul site-ului Baumbet. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Bundesliga, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe numele meciului respectiv. Alternativ, se poate da click și pe săgeata orientată spre jos, pentru a deschide alte variante de pariu în aceeași fereastră:

Primul pariu online la BaumbetDupă ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, fiind autentificat în contul de jucător, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul “PLASAȚI PARIU”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul baumbet.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Baumbet, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocuri de noroc în cazinou. Din păcate, bonusul fără depozit nu mai este disponibil, însă la câte oferte speciale și bonusuri oferă operatorul din Sibiu la pariuri sportive online, sigur vei uita rapid de acest lucru.

Pariurile de pe mobil sunt extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Baumbet. Totul este să profiți de ofertă, oferta exclusiva pentru jucătorii din online, și de ce nu, să experimentezi și platforme de pariuri live, casino online, casino live și sporturi virtuale.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 500 LEI PE BAUMBET.RO!