Bonus Pariuri Admiral: Ofertă Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Admiral

În acest moment este disponibil un bonus de 1000 RON la Admiral și 50 Rotiri Gratuite după plasarea primului pariu, iar mai jos vei găsi informații despre condițiile de rulaj, cod bonus și ce trebuie să faci pentru a revendica promoțiile pe Admiral.ro.

Dacă ești începător, vei găsi mai jos, sub regulamentul bonusului, un tutorial pas cu pas (cu imagini) care te învață cum să-ți deschizi cont la casa de pariuri Admiral, cum să depui fonduri în contul tău de pariuri și cum să plasezi primul tău pariu online.

Admiral – Pachet de bun venit & Cod Bonus Pariuri

Pachet de bun venit la Admiral

Bonus Admiral: Primești un bonus de 1000 RON și 50 Rotiri Gratuite

Metode de plată acceptate: depuneri în numerar în agențiile Admiral, card de credit/debit Visa, Maestro și Mastercard, portofel electronic Skrill și PIN-uri Paysafecard.

Condiții de rulaj: Bonusul trebuie rulat de 20 de ori, pe bilete de tip single cu cote de 2.00 sau acumulator, fiecare selecție având o cotă de minim 1.30, în termen de 30 zile de la acordare. Pentru mai multe detalii citește regulamentul promoției.

Ofertă Admiral Bonus Fără Depunere: Indisponibil.

Cod Promoțional Admiral: Nu este necesar.

Alte promoții și bonusuri la Admiral Online:

 • Poți câștiga bonusuri la depunere, pariuri gratuite și alte surprize, dacă intri zilnic în contul tău și verifici pagina de promoții
 • Primești 100 RON, dacă prietenul invitat de tine pe Admiral a depus minim 30 RON și a jucat 10 jocuri
 • Primești un bonus special pe data de 20 a fiecărei luni, în funcție de nivelul tău.

REVENDICĂ BONUSUL DE 1000 RON PE ADMIRAL.RO!

 

Cum plasez primul pariu online la Admiral

Acest scurt ghid îți va fi de folos dacă vei dori să-ți deschizi cont nou la pariuri online însă nu știi ce ai de făcut. În primul rând, trebuie să te asiguri că ai împlinit vârsta de 18 ani.

Nu contează dacă ai sau nu card sau cont bancar, pentru că agenția de pariuri sportive Admiral, casă licențiată de ONJN (L1172564W000756), permite efectuarea depunerilor chiar și din locații stradale.

Poți să te înregistrezi la Admiral de pe computer, tabletă sau telefon mobil, direct de pe site-ul casei de pariuri, fără să ai nevoie de vreo aplicație. Urmează acești pași și vei putea începe să pariezi pe internet în doar câteva minute:

Pasul 1 – Deschiderea unui cont nou

Accesează pagina operatorului cu un click pe acest link: Admiral.ro

Apasă pe butonul „Înregistrare„, situat în dreapta, în partea de sus a ecranului:

Deschiderea unui cont nou la Admiral

Vei fi direcționat către formularul de înregistrare, pe care trebui să-l completezi trecând datele exact așa cum apar ele în buletin. Completează datele tale după exemplu de mai jos și asigură-te că ai acces la adresa de e-mail menționată și la telefonul inserat, pentru a putea valida contul:

Formular de inregistrare la casa de pariuri Admiral

REVENDICĂ BONUSUL DE 1000 RON PE ADMIRAL.RO!

 

Pasul 2 – Depunerea fondurilor

Metodele de plată acceptate de casa de pariuri Admiral sunt:

 • Card debit/credit VISA, Mastercard și Maestro
 • Coduri (vouchere) Paysafecard
 • Portofele electronice Skrill și Neteller
 • Numerar în agențiile Admiral.

Depunerea minimă pe care o poți efectua la Admiral este de 30 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. În funcție de metoda pe care o preferi, efectuează prima depunere. Pentru variantele cu depunere cash sau prin Paysafecard (dacă nu optezi să cumperi un voucher online) va trebui să te deplasezi, însă pentru celelalte metode de plată poți face tranzacția instant, online, de oriunde ai fi.

Vei vedea că totul decurge rapid la casa de pariuri online Admiral la capitolul depuneri și retrageri, iar verificarea contului sau verificarea identității, îți va aduce unul dintre bonusurile oferite de Admiral: 100 RON pentru verificare. Trebuie să trimiți o imagine cu actul de identitate și o factură de utilități (nu mai veche de 3 luni). Te vei convinge de toate acestea când vei avea de-a face cu departamentul de relații cu clienții.

Nu uita de pachetul de bun venit la Admiral, care în acest moment constă într-un bonus de 1000 RON și 50 Rotiri Gratuite, dar nici de celelalte promoții oferite de Admiral în mediul online.

REVENDICĂ BONUSUL DE 1000 RON PE ADMIRAL.RO!

 

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Chiar dacă nu ai jucat nici un pariu online, cel puțin ai intrat pe verificare bilet Admiral, așa că ești cât de cât familiarizat cu oferta de pariuri pe internet. În orice caz, când vine vorba de plasarea pariurilor, lucrurile sunt cât se poate de simple. Pentru a-ți face biletul ai două variante: fie mizezi pe meciurile selectate de pe prima pagină, fie folosești panoul de navigare pentru a merge către sportul și competiția de interes.

Ca regulă de bază, pentru a adăuga o selecție pe bilet trebuie să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat. De dragul exemplului am navigat pe pagina cu pariuri pentru Liga 1, iar acolo, pentru a ajunge să găsesc mai multe tipuri de pariuri, pe lângă clasicul 1X2, am dat click pe „+225”, simbol care se afla în dreapta meciului aferent. Cifra respectivă ne indica numărul de pariuri pe care operatorul le oferă în acea clipă pentru partida aleasă:

Plasarea primului pariu sportiv la Admiral

După ce ai adăugat toate pronosticurile dorite, nu-ți rămâne decât să introduci miza dorită pe bilet în căsuța aferentă și să dai click pe butonul „Plasati pariul”.

Dacă preferi, după ce te-ai înregistrat pe site-ul Admiral.ro, poți să descarci aplicația de mobil pentru a putea plasa pariuri din mers direct de pe telefonul mobil. După ce vei instala aplicația Admiral, vei putea beneficia de bonusul de bun venit și vei putea juca jocurile tale de noroc preferate (Book of Ra, Luck Lady’s Charm, Sizzling Hot, Power Stars etc.) în secțiunea casino online.

Pariurile de pe mobil sunt de asemenea extrem de atractive, precum și cazinoul live, jocuri virtuale și așa mai departe. În plus, poți tot felul de strategii pariuri (ca de exemplu) Easy Money, bilete tip sistem, pariuri speciale, dar și pariuri live la Admiral. Oricum, operatorul este un reper al industriei cazinourilor online, fiind în special apreciat pentru jocurile de cazinou, jackpoturile progresive, ofertele ocazionale de rotiri gratuite și așa mai departe.

Pașii prezentați în acest exemplu pot fi aplicați și la alte case pariuri online legale, întrucât procedura este similară, așa că nu-ți rămâne decât să revii pe TopBonusPariuri.ro pentru a revendica și alte bonusuri la pariuri online recomandate de la top case din România.

REVENDICĂ BONUSUL DE 1000 RON PE ADMIRAL.RO!

 

Termenii și condițiile bonusului Admiral

Termeni & Condiții – Free Bet Promoție

 1. Promoția va începe în data de 1 Aprilie 2020, la ora 00:01, și se va termina la data de 31 decembrie 2020, ora 23:59 (perioada Promoției). După acest termen, Free Bet-ul nu va mai putea fi răscumpărat.
 2. Clienții noi  inregistrati pot primi 150 RON Free Bet după ce efectuează un depozit de minim 30 RON si plasează un pariu de minim 1 RON cu bani reali in sectiunea Pariuri de pe  Admiral.ro. Depozitul și primul pariu trebuie efectuate în termen de 48 de ore de la inregistrare pentru a beneficia de aceasta promotie. Free Bet-ul va fi creditat in contul de joc in termen de 72 de  ore de la evaluarea pariului
 3. Doar pariurile evaluate sunt valide la această promoție.Pariurile care nu sunt evaluate și plasate în termen de 48 de ore de la înregistrare nu se califică pentru această promoție.
 4. Acest  Free Bet poate fi folosit pentru a plasa un pariu pe oricare din evenimentele din oferta disponibila pe admiral.ro in termen de maxim 72 ore de la primirea acestuia.
 5. Acest Free Bet poate fi folosit pentru a plasa un pariu multiplu cu 3 sau mai multe selecții (fiecare selecție la cote de minim 1.50). Cote maxime totale: 6.
 6. Permutările, pariurile tip sistem sau “each way” nu sunt eligibile pentru această Promoție. Pariurile plasate cu Free Bet nu pot beneficia de opțiunea “Cash out”. Free Bet-ul va expira după ce ultima selecție a avut loc.
 7. Decizia admiral.ro este finală în legătură cu câștigurile obținute de pe urma Free Bet-urilor.
 8. Free Bet-urile nu pot fi folosite în condițiile de rulaj ale altor bonusuri promovate.
 9. Free Bet-ul nu poate fi retras ca și bani cash. Doar eventualele câștiguri obținute de pe urma folosirii lui pot fi retrase. Spre exemplu: dacă un client pariază 50 RON Free Bet pe o cotă de 2.0 și pariul e câștigător, doar castigul in valoare de 50 RON vor fi transferați în contul său.
 10. Suma minima pentru a efectua o retragere este 50 RON.  Pentru a putea retrage fonduri banii depuși trebuie pariați sau mizați în totalitate (100%) cel puțin o dată la oricare din jocurile sau pariurile oferite.
 11. Din motive de securitate, ne rezervăm dreptul de a limita participarea unei persoane la această Promoție la o singură dată. admiral.ro poate limita eligibilitatea jucătorilor la orice promoție pe care o derulează.
 12. Verificarea identității se va face în concordanță cu T&C (Termenii și Condițiile) admiral.ro. Dacă vom sesiza diferențe între numele asociat cu contul clientului și numele associate cu metodele de plată alese (exemplu: alt posesor de card, în afară de numele care și-a făcut cont la admiral.ro) vom continua să investigăm situația în concordanță cu T&C admiral.ro. Orice abatere de la Termenii și Condițiile admiral.ro va duce la respingerea jucătorului și anularea oricăror posibile câștiguri ale acestuia.
 13. Jucătorii care au ales să se auto-excludă de pe platforma admiral.ro nu se vor califica și nici nu vor putea să revendice prezenta Promoție.
 14. Alegând să participe la prezenta campanie, clientul se declară de acord cu faptul că admiral.ro l-ar putea contacta în viitor pentru a-i cere părerea (cercetări de piață etc).
 15. Acceptând să participle la această Promoție și, implicit, acceptând câștigurile ce ar putea rezulta din această participare, clientul este de acord să participle – fără o remunerație suplimentară – în viitoare campanii de promovare. Acestea ar putea include folosirea prenumelui, inițiala numelui de familie, precum și numele de utilizator de pe admiral.ro.
 16. Orice tentativă de manipulare sau de abuz a acestui bonus sau al oricărui altul obținut pe admiral.ro nu va fi tolerată și va conduce la blocarea imediată a contului jucătorului, dar și la excluderea acestuia de pe platforma admiral.ro.
 17. admiral.ro va retrage sau reține orice bonusuri și/sau câștiguri obținute de Promoția prezentă, în cazul în care aceastea au fost atribuite în mod eronat ori dacă au fost identificate metode de abuz de orice fel, dar și în cazul anulării evenimentelor sportive.
 18. admiral.ro își rezervă dreptul, în orice moment și ocazional, de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, această promoție din motive care nu sunt controlate de aceasta. În toate cazurile, jucătorii vor primi o notificare cât mai curând posibil.
 19. Dacă aveți întrebări, le puteți trimite prin e-mail, la adresa asistentaclienti@admiral.ro sau să sunați la call-center, la numărul [+40800 500 505].
 20. Promovarea va fi guvernată de legile României, iar părțile se vor supune jurisdicției exclusive a instanțelor din România.
 21. Admiral Online S.R.L, sub denumirea comercială admiral.ro cu sediul social in Romania, Oras Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 275-277, etaj. 2, camera 2, jud. Ilfov, este promotorul acestei oferte.
 22. Jocurile de noroc sunt pentru divertisment, jucați în mod responsabil! Pentru mai multe informații vizitați pagina noastră https://www.admiral.ro/ro/responsible-gaming sau sunați la linia fierbinte +40800 500 505.
 23. Se aplică regulile de pariere de aici: https://origin-novomind-faq.greentube.com/ADRO/sport_ro.pdf
 24. Se aplică T&C (Termenii și Condițiile) de aici: https://www.admiral.ro/ro/termeni-si-conditii

Termeni & Condiții – Profit Boost Promoție

 1. Promoția va începe pe 27 septembrie 2018 și se va încheia pe 31 decembrie 2020 (Perioada promoțională).
 2. Utilizatorii noi pot obține un „Profit Boost” de 200%, plasând un pariu pe orice eveniment sportiv.”Profit Boost” se adauga la orice castig obtinut si este mentionat pe biletul de pariere.
 3. Se plasează doar mize în bani reali. Mizele în freebet-uri nu sunt luate în considerare. În timpul perioadei promoționale poate fi obținută maximum o garanție “Profit Boost” de 200%. “Profit Boost” înseamnă 200% din profitul obținut la pariurile câștigătoare. De exemplu: o cotă  de 10.00 mărită la pariuri cu o garanție “Profit Boost” de 200% va duce la o cotă finală de pariere de 28.00. (Suma mizata nu este inclusa in profit).
 4. “Profit Boost” poate fi valorificat doar la pariurile simple si pariurile acumulate. Pariurile cu permutare, tip sistem și “each way” nu sunt eligibile. Pentru pariurile plasate cu„Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”. „Profit Boost” expiră după jucarea ultimelor evenimente din perioada promoțională.
 5. Miza maximă pentru garanția “Profit Boost” este de 50 RON (orice miză care depășește aceasta suma nu va fi acceptata impreuna cu oferta “Profit Boost”). Câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300 RON. Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali  în contul jucătorului, imediat după validarea pariului. Decizia luată de admiral.ro este finală sub orice aspect referitor la acordarea oricărui “Profit Boost”.
 6. Din motive de securitate, ne rezervăm dreptul să limităm participarea la această promoție la o singură dată pentru fiecare jucător. Admiral.ro poate limita dreptul de participare al jucătorilor la orice promoție.
 7. În cazul în care există o discrepanță între numele asociate cu contul dvs. și cele asociate cu modalitatea dvs. de depunere (de exemplu titularul cărții de credit), vom efectua verificările necesare conform Termenilor și Condițiilor noastre. Încălcarea Termenilor și Condițiilor noastre poate duce la excluderea jucătorului din promoție și de la eventualele câștiguri rezultate.
 8. Jucătorii care se autoexclud de la Admiral nu vor putea participa și profita de această ofertă.
 9. Participând la această promoție, jucătorul se declară de acord să fie contactat de admiral.ro în legătură cu această ofertă (exemplu: sondaje sau feedback-uri).
 10. Acceptând câștigurile sau premiile, jucătorul se declară de acord să participle la eventualele promoții fără vreo răsplată suplimentară. Astfel de promoții pot include utilizarea prenumelui jucătorului și inițiala numelui acestuia sau a pseudonimului său.
 11. Orice încercare de manipulare sau abuz prin intermediul acestui bonus sau a oricărui altuia nu va fi tolerată și va atrage după sine blocarea imediată a contului jucătorului și excluderea acestuia de pe platforma admiral.ro.
 12. Admiral.ro va reține sau retrage orice oferte bonus și/sau câștiguri generate din cadrul acestei oferte, în cazul în care acestea sunt creditate în mod eronat, dacă se constată orice forme de comportament abuziv și/sau în eventualitatea amânării evenimentelor sportive.
 13. Admiral.ro își rezervă oricând dreptul să modifice din când în când sau să întrerupă temporar ori permanent această promoție din motive independente de controlul său. În toate cazurile, jucătorii vor primi o notificare prealabilă în cel mai scurt timp.
 14. Vă puteți trimite solicitările prin e-mail la adresa: asistentaclienti@admiral.ro sau puteți suna la hotline [+40800 500 505].
 15. Promoția va fi guvernată de legislația din România, iar părțile se vor adresa exclusiv jurisdicției instanțelor românești.
 16. Admiral Online S.R.L, sub denumirea comercială admiral.ro cu sediul social in Romania, Oras Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 275-277, etaj. 2, camera 2, jud. Ilfov, este promotorul acestei oferte.
 17. Jocurile de noroc sunt pentru divertisment, jucați responsabil! Pentru mai multe informații, consultați pagina noastră informativă https://www.admiral.ro/ro/joc-responsabil sau sunați la hotline +40800 500 505.
 18. Se aplică regulile de pariere https://origin-novomind-faq.greentube.com/ADRO/sport_ro.pdf
 19. Se aplică Termenii și Condițiile Generale https://www.admiral.ro/ro/termeni-si-conditii

REVENDICĂ BONUSUL DE 1000 RON PE ADMIRAL.RO!